Biranne1bebek Show_must_go_on ileride kullanması için büyük oyun halısı şu katlanabilen sünger gibi olanlardan, farklı bir kaç kitap alınabilir sincap kitabın kalın kitaplarından yada büyük sorular kitabım , fisher Price ın sesli kitabı gibi
Show_must_go_on filizmom Evet o çok takıntılı kızım doğduğunda bana geldiğinde dakika başı kalkıp bakıyordu ağzını falan bir şey kapatmasın, ya kusarsa falan diye ☺️
Minigim2 Show_must_go_on yakın arkadaşım kapı süsü, takı yastıgı, lohusa terlıgı, lohusa tacı almıştı kızımada isimli tulum ve altın küpe taktılar
Show_must_go_on Minigim2 İsimli tulum değil ama hastahane çıkışı aldım bende ilk öğrendiğimde almıştım hatta ☺️ organizasyon tutacaklar kapı süsü taç terlik falan onlar ayarlayacaklar sanırım 😔
Yorgunmom_ Show_must_go_on canım ben arkadaşıma tohumlu kart yapmıştım instagram kapanmadan sayfam vardı yapıp satıyorum resim nasıl koyacağım bıkmıyorum ama şimdi atacağım sana yada etamin pike takımı isim işlenenden ke di arkadaşıma yastığını yapmıştım taki yastığını
havvamete Bebeğin ismi belliyse bebeklerin ismine özel masal kitapları yazılıyor. Onlar olabilir. Hatta şey bile olabilir yükselen zeka dan Güzel bir set yapabilirsiniz
MnkKrtl Show_must_go_on benim aklıma direk anne kız künyeleri var o geldi ☺️ ama biraz pahalı olabilir. Trendyolda isimli çantalar var ben hediye almıştım arkadaşıma kimsede olmayan bişey oda değişik eşylarını içine koyup taşıyabilir yanında. En sonda biri tohumlu kart paylaşmış oda güzel fikir yada hayvanlar için bişey olabilir ona verirsiniz gelenlere dağıtır ☺️ yada kızı ve arkadaşınızın adına fidan dikebilirsiniz bi yerde, bağış filan yapabilirsiniz kart veriyolar ya öyle şeylerden mutlu oluyorsa eğer aklıma bunlar geldi şuanlık ☺️
MnkKrtl Show_must_go_on aa bide şey var şu videolu çerçeveler öyle bişeyde yapabilirsiniz bildiğimiz çerçeve ama içinde videolu resim oluyo işte anne karnındayken hareket ettiği bi videoyu koyuyolar yada doğduktan sonra ikisinin birlikte bi videosu fotoları olabilir
OptimusPrime Show_must_go_on İsimli künye yaptırılabilir. Amigurumi oyuncaklar olabilir, @hahaamigurumi den ben instagramda kendi çocuklarıma yaptırmıştım. Oyuncagı, çıngırağı, isimli emzik zinciri. Hediyelik anahtarlıklar şekli falan hepsi bana ait olarak ☺️
Show_must_go_on OptimusPrime Kündeyi büyük ihtimal annesi yaptırır diye düşünüyorum ama amigurumi olabilir ☺️🙏🏻
OptimusPrime Show_must_go_on Bu sayfayı güvenle önerebilirim. Kendi çocuklarıma,yeni doğan yeğenimize. yaptırdım. Arkadaşlarıma da önerdim hep. ☺️♥️
Show_must_go_on Minigim2 Onu kesin yapacağım zaten anne ve kayınvalidesi yakın olduğu için çok ihtiyacı olmaz ama 3-5 yapacağım ☺️