BENOYLEUYGUNGORDUMM Deletedmom_115 la Roche kullanmıştım bi ara baya iyi gelmişti. Ama o da aşırı pahalı
Fatma_Mehmett yildizargun emzirenler de kullanabiliyo mu bu serumu ? Bilginiz var mı acaba Ben de kullanmak istiyorum ama emzirdiğim için hangi serumu almam gerektiğini bilmiyorum
mombebiss02 Bende bu seti aldım 15 gündür kullanıyorum daha çok bi etkisini görmedim inşallah fayda eder benimde sivilce lekelerim ve siyah noktalarım var
mombebiss02 Deletedmom_115 İnşallah ya vallahi sıkıldım artık lekeden siyah noktadan cildimi temiz pürüzsüz görmek istiyorum
mombebiss02 Deletedmom_115 benimde öyle hamilelikte falan çok güzeldi sonrasında da adet olmaya falan başladım hormonlar tavan yaptı
Momss06 Deletedmom_115 koreaco ürünlerini tavsiye ederim siyah noktalarım gitti göz altlarım çok mordu düzensiz kullanmama ragmen baya etki etti şimdi renk eşitleyicisni aldım onu kullanacam
Mircet Deletedmom_115 pembe peelingi de var ya o siyah noktalarıma çok iyi geldi resmen elime dökülüyor başta bu parayı hak ediyor mu demiştim ama kuruşu kuruşuna hak ediyor
Deletedmom_115 Mircet ona da bi bakıyim kız kesin birşeyler almam lazım maske ile olacak is değil, bebekten önce hafta 2 kez maske yapardım tek bi tame siyah noktam kalmazdı simdi bırak maskeyi çişe zor gidiyorum
Momss06 Deletedmom_115 valla ben siyah maske çok denedim ama hiç geçmiyodu serumu düzensiz kullanmama rağmen geçti bende şaşırdım beklemiyordum 😃 öyle valla çocuktan pek birseye fırsat kalmıyo kullanmayı unuyuyorum çoğu zaman
Mircet Deletedmom_115 ne bileyim ya yaşlanıyor muyuz anlamıyorum ya da vakitsizlikten saldım mı bazen aynada kendime bakıyorum hey yavrum sen bu hale gelecekmiydin diye kızım 4 yaşına geldi ama ben hala biseylere koştururken kendimi unutuyorum