Fatma_Mehmett yildizargun emzirenler de kullanabiliyo mu bu serumu ? Bilginiz var mı acaba Ben de kullanmak istiyorum ama emzirdiğim için hangi serumu almam gerektiğini bilmiyorum
BENOYLEUYGUNGORDUMM Deletedmom_115 la Roche kullanmıştım bi ara baya iyi gelmişti. Ama o da aşırı pahalı
mombebiss02 Bende bu seti aldım 15 gündür kullanıyorum daha çok bi etkisini görmedim inşallah fayda eder benimde sivilce lekelerim ve siyah noktalarım var
mombebiss02 Deletedmom_115 İnşallah ya vallahi sıkıldım artık lekeden siyah noktadan cildimi temiz pürüzsüz görmek istiyorum
mombebiss02 Deletedmom_115 benimde öyle hamilelikte falan çok güzeldi sonrasında da adet olmaya falan başladım hormonlar tavan yaptı
Momss06 Deletedmom_115 koreaco ürünlerini tavsiye ederim siyah noktalarım gitti göz altlarım çok mordu düzensiz kullanmama ragmen baya etki etti şimdi renk eşitleyicisni aldım onu kullanacam
Mircet Deletedmom_115 pembe peelingi de var ya o siyah noktalarıma çok iyi geldi resmen elime dökülüyor başta bu parayı hak ediyor mu demiştim ama kuruşu kuruşuna hak ediyor
Deletedmom_115 Mircet ona da bi bakıyim kız kesin birşeyler almam lazım maske ile olacak is değil, bebekten önce hafta 2 kez maske yapardım tek bi tame siyah noktam kalmazdı simdi bırak maskeyi çişe zor gidiyorum