Deletedmom_115 Kızlar bu ürünü kullanıp memnun kalan var mı? Yada bana önereceğiniz renk eşitleyici siyah noktalara iyi gelecek gözenecek sıkılaştırıcı bi ürün var mı?
Hasekihurremsultan1 Deletedmom_115 ben hala kullanıyorum hamileliğimde yüzüm berbat olmuştu hem yeşilini hem sarısını aldım hala lekerim var ama yüzümü baya toparladı
BENOYLEUYGUNGORDUMM Deletedmom_115 la Roche kullanmıştım bi ara baya iyi gelmişti. Ama o da aşırı pahalı
kanalize Deletedmom_115 ben koltuk altı kararması için kullandım ama işe yaramadi bioderma kullanıyorum hemen açılmaya başladı yüzüme kullanmadım canım
Fatma_Mehmett yildizargun emzirenler de kullanabiliyo mu bu serumu ? Bilginiz var mı acaba Ben de kullanmak istiyorum ama emzirdiğim için hangi serumu almam gerektiğini bilmiyorum
mombebiss02 Bende bu seti aldım 15 gündür kullanıyorum daha çok bi etkisini görmedim inşallah fayda eder benimde sivilce lekelerim ve siyah noktalarım var
mombebiss02 Deletedmom_115 İnşallah ya vallahi sıkıldım artık lekeden siyah noktadan cildimi temiz pürüzsüz görmek istiyorum