Noname21 afraybars1 istikbal den aldım ben berbat bir marka sakın alma kelebek alacağım birdaha alırsam
afraybars1 germophepe bende istikbale baktım evet çok pahalı ama dahada artacak yani bu fiyata bile günü gelecek uygundur dicez o yüzden ertelemek istemiyorum
pinar61 afraybars1 Aldığım ürünler yatak odası koltuk takımı konsol hepsi tek tek sıkıntı çıkardı renk de solma açılma kondol ve yatak odasında esneme falan
afraybars1 Tugbayildizz bende sonrası için bi sorun olursa sıkıntı yaşamak istemiyorum o yüzden çok kararsızım
elifilyas2208 afraybars1 6 senelik evliyim 6 yılda 4 ev değiştim tayin ev bulamama sebpelerden ötürü bellonadan almıştım maşallahı var koltuklarimi goren hala der yani taş gibive modası da geçmedi hala da TV ye reklam olarak cikiyo 🤗
afraybars1 bianne_ bakıcam canım teşekkür ederim bende istikbal bellona arası gidip geliyorum bakalım
Noname21 afraybars1 aldığımız gün ayakları sallanmaya başladı sandalyenin Koltukların zımbaşarı iki sene oldu ayrıldı rahat desen değil Yatak odası başlığı sallanıyor garç gurç
afraybars1 germophepe aynen öyle canım ben 2 ay önce baktım beğendim 75ti almadık pahalı dedik şu an 96.500 🙄
Biz3kisiyiz_ AnnaKurt benimde koltuklarım Modalife 9 yılı devirdik beraber 😂 fakat biraz gıcırdamaya başladılar 🙈