bianne_ afraybars1 2 buçuk yıldır bellona kullanıyorum yatak odası da koltuk takımı da yemek masası da hepsinden çok çok memnunum taş gibiler
afraybars1 bianne_ bakıcam canım teşekkür ederim bende istikbal bellona arası gidip geliyorum bakalım
kocayaslisiskodunya afraybars1 Mondi kullanıyorum memnunum ama şimdi almış olsam normod markasını tercih ederim 🌺
Nikita afraybars1 2017’de enza aldım. Tüm mobilyam enza. Hiçbir sorun yaşamadık. Servisi de iyiydi. Berjerimi taşırken kumaşı ezmişler. Onu değiştirmeye geldiler tertemiz geri getirdiler
Noname21 afraybars1 istikbal den aldım ben berbat bir marka sakın alma kelebek alacağım birdaha alırsam
afraybars1 germophepe bende istikbale baktım evet çok pahalı ama dahada artacak yani bu fiyata bile günü gelecek uygundur dicez o yüzden ertelemek istemiyorum
pinar61 afraybars1 Aldığım ürünler yatak odası koltuk takımı konsol hepsi tek tek sıkıntı çıkardı renk de solma açılma kondol ve yatak odasında esneme falan
afraybars1 Tugbayildizz bende sonrası için bi sorun olursa sıkıntı yaşamak istemiyorum o yüzden çok kararsızım
elifilyas2208 afraybars1 6 senelik evliyim 6 yılda 4 ev değiştim tayin ev bulamama sebpelerden ötürü bellonadan almıştım maşallahı var koltuklarimi goren hala der yani taş gibive modası da geçmedi hala da TV ye reklam olarak cikiyo 🤗