Defneninannesi0622 afraybars1 evlenirken oturma gruplarını bellınadan kaba mobilyaları istikbalden aldık taş gibi hiç bişeyi yok çocuk olurken başka bir yer tercih ettik odası için kızım hala odasında yatmaz kullanmadığı halde takır takır dökülüyor mobilyası eğer imkanım olursa kızıma da istikbal yada bellonadan almayı düşünüyorum
germophepe afraybars1 ben istikbalden aldım koltuklarımı çok beğeniyorum çok memnunum geçen sene almıştım 58 di şuan 75 oldu galiba
afraybars1 germophepe bende istikbale baktım evet çok pahalı ama dahada artacak yani bu fiyata bile günü gelecek uygundur dicez o yüzden ertelemek istemiyorum
Tugbayildizz afraybars1 Bellona yatak odası aldım 6 ay önce çok memnun kaldım hem kaliteli hem servisi hizmeti vs çık iyi. Kurulumdan 15 20 gün sonra makyaj aynasında küçük bir defo gördüm ulaştım hemen servis gönderip değiştirdiler
afraybars1 Tugbayildizz bende sonrası için bi sorun olursa sıkıntı yaşamak istemiyorum o yüzden çok kararsızım
Semaaa39 afraybars1 alfemooo broklyn yatak odasını, broklyn yemek odasını,lucas koltuk takımını kullanıyorum😍😍😍
Bhr14 Doğtaş kullanıyorum çok memnunum,dolap kapağım farklı gelmişti direk eskiyi alıp yeni dolap getirdiler
teachermommy1 afraybars1 Normod markasına bakabilirsiniz. Deneyim ofislerine gidip ücretsiz olarak numune alıp yıkama, silme gibi işlemlere dayanıklılığına da bakabilirsiniz.
Dilaylaa havvamete ya neden öyle dediniz benimde kiracım çıktı evimi kiraya vermeyip eşya alacaktım modalifedan beğendim hepsini 😵💫 haftaya gidip alacağım hatta
Ayse5100 afraybars1 ben oturma odamı Doğtaş tan aldım aşırı memmunum diğer kurumsal mağazalara göre biraz pahalı ama çok rahat. Yatak odam Bellona dan ondan da memnunum hatta yatagimi da Bellona dan aldım üç yıldır çok çok rahat
bianne_ afraybars1 2 buçuk yıldır bellona kullanıyorum yatak odası da koltuk takımı da yemek masası da hepsinden çok çok memnunum taş gibiler
afraybars1 bianne_ bakıcam canım teşekkür ederim bende istikbal bellona arası gidip geliyorum bakalım
kocayaslisiskodunya afraybars1 Mondi kullanıyorum memnunum ama şimdi almış olsam normod markasını tercih ederim 🌺
Nikita afraybars1 2017’de enza aldım. Tüm mobilyam enza. Hiçbir sorun yaşamadık. Servisi de iyiydi. Berjerimi taşırken kumaşı ezmişler. Onu değiştirmeye geldiler tertemiz geri getirdiler