afraybars1 Kızlar koltuk takımı ve yatak odası takımı almak istiyorum. Önceki kullandıklarımı tanıdık bi mobilyacıya yaptırmıştık ama memnun kalmadım çabuk yıprandılar şimdi direkt mağazadan almak istiyorum sizce hangi mağaza?
tasbebek afraybars1 istikbal ve bellona ile aynı marka ama daha uygun olan mondi den aldım 4 yıl önce 3 ev gördü 2si şehirlerarası 4 yıldırda tepe tepe kullanıyorum daha deforme olmadı ama yatak odası hakkında fikrim yok kardeşim evlenecek doğtaş mobilyalarına baktık taş gibi ve çok şıklar bütçeniz varsa bakın isterseniz
Beraninannesii afraybars1 Divanev mobilyalarim sağlamlık konusunda memnunum birtek yatak odasının dolabın iç dizaynını begenmiyorum
AnnaKurt Kimse beğenmiyor ama ben modalife dan almıştım 5 senelik evliyim 4 yıldır çocuğum tepiniyor üstünde hiçbir şey olmadı. Üstüne bir kere de taşınma gördü o koltuklar. Şansa sanırım
Biz3kisiyiz_ AnnaKurt benimde koltuklarım Modalife 9 yılı devirdik beraber 😂 fakat biraz gıcırdamaya başladılar 🙈
afraybars1 tasbebek bakarım tabi canım acelemiz yok zaten olmuşken iyisi olsun istiyorum çok pahalılar bi daha ya nasip
berkinannesi_ afraybars1 iyi değerlendir canım herşey ateş pahası olmuşkende iyisi olsun güle güle kullan şimdiden sağlıkla huzurla🌸
oglumunannesi1 afraybars1 doğtaşı ben kullanıyorum kesinlikle tavsiye etmiyorum yaklaşık dört yıldır kullanıyorum ama inan ki bezdim bazası vs berbat imkanım olsa şuan değiştiririm
Falafel afraybars1 İstikbal kullanıyorum 3 defa ev taşıdım bir sıkıntısını görmedim. İlk günkü gibiler tavsiye ederim
afraybars1 Falafel çok teşekkür ederim canım bende istikbale çok sıcak bakıyorum ama yinede sizlerden bi fikir almak istedim
pinar61 afraybars1 3 yıldır evliyim mobilyam 1 taşımada b.k oldu önermiyorum.10 kere servis çağırdım adam akıllı ilgilenmiyorlar bile.kilim mobilyadan aldım sonra bı kaç eşya mi on numara taş gibi eşyaları Bellona ve kilim. Mondi öneririm
Demetbulut afraybars1 moda life 2 ay oldu alalı .. 2 tane 3 lü 1 tane tekli yemek masası 4 sandalye ve yatak odası takımı aldık ben gayet memnunum
caglaay afraybars1 yıldız mobilya kesinlikte biraz pahalı ama aşırı kaliteli görselleride çok güzel 🌸
asellmomm11 afraybars1 benim bütün mobilyalarım cardin concept 11 yıl oldu kaç tane ev değiştirdim 2 çocukla hala taş gibiler tek sıkıntı mobilyalar çok kalın ve ağır taşınırken zor oluyor ama sağlamlık müthiş