nurrr126 Oğlum 8 aylık aşırı düşkün memeye emerek uyuyor ama gece 8-9 defa net kalkıyor ve emmeden susmuyor, emzik de tutmadı maalesef🥺 çok yorucu.
Kizarmisdondurma babytugra_ ben algılamıyorum canım zaten kötü niyette algılamıyorum şu an Açıklama yapmadan önceki ilk yazın diğer anneleri üzebilir Masum bi uyarı niteliğindeydi yani
babytugra_ Kizarmisdondurma anlıyorum 😇 orda da belirttim ama benim oğumla aramda diye olsun açıklamış olduk yine de 😇
minikbirkalp230_ acaae sabır taşı ile deniyorum baya geriledi görünce emmek istemiyor bazen de ona rağmen emiyor anlamadım 😁😁
caglaay acaae benimde bebeğim 3ay23 günlük her gece sabah 5ten 10a kadar memem ağzında uyuyor yanımda ve başka türlü asla uyumuyor sabaha kadar açık kalıyorlar 🤦🏼♀️
acaae caglaay ya bizde 2 aylıkken başladık şuan 14 sylık o zamanlar gazdan uyumuyor emmek rahatlatıyor diye düşünüyordum
babytugra_ Kizarmisdondurma ahhahaha 😂 anladım tartışma çıkacağını 😂 ama bi anneyi bu konu üzerinden vurmak asla benlik bi davranış değil önemli konular bunlar anneler herşeye üzülür üzmek istemem o yüzden 😇😇 teşekkür ederim 🥰🥰
minikbirkalp230_ acaae bizim uykumuz düzene girmieti ama bu süreç bozdu yine emmek için uyanıyor ememiyor huysuzlanıyor biraz zorluyor ilk oğlum 1 günde bırakmıştı ama bu biraz bağımlı çıktı 🤭🤭 sizinki daha 1 yaşında ama galiba henüz erken değil mi
feyzahmet acaae kızım da 28 ay çektim oğlum da öyle olacak gibi biberon vermiyorum inatşa beni bırakırlar diye emzikte çabalıyorum kendileri almıyorlar o yüzden iki büklüm emzire emzire geçiyor zaman
minikbirkalp230_ acaae haklısın bendecok yoruldum ben birde ilk oğlumu emzirirken 2. Ye hamile kaldım hamileyken de emzirdim birini bıraktım 3 ay sonra diğerini emzirmeye başladım yani kucaklaştık 4 yıldır emziriyorum diyebilirim yordu beni artık 🤭🤭
ggmomy acaae evet hem de 25 ay 🤣 sonra o bıraktı ben ağladım öyle özledim ki emdiği günleri 2 ay zor alistim🥹