pamukseker_ Abimin ev içi nişanı olacak aile arasında bende bunu bayramda giydim kaç ay önce almıştım tek sefer giydim acaba değerlendirip giysem mı kızlar ya alacak maddi durumum şu an yok çok pahalılar elbiseler abiyeler fikir 🌸🥰
yavrupandaannesi pamukseker_ aslında çok güzel çok şık bir elbiseymiş güzel günlerde kullanı .ama gelin ne renk tercih edecek sonradan bilenmesin .. Bazen takıntılı olanlar olabiliyor
Yagmursonrasitoprakkokusu pamukseker_ o zaman bence bu elbiseyi giymenizde hiç sakınca yok ben çok beğendim size de çok yakışmış
yavrupandaannesi pamukseker_ giy gitsin o zaman hayırlı olsun 🌸🩷 bu arada abartı demişler de hiç gelmedi bana çok tatlı bir elbise evde olduğu için bende böyle tercih ederdim mekan falan olsaydı daha abartılı bir şey tercih ederdim yerinde olmuş çok güzel 👍
OptimusPrime pamukseker_ Aile içi söz isteme elbisesi gibi duruyor. Siz daha klasik ve uygun bir elbise tercih edebilirsiniz bence :) ama durumum yok demişsiniz, bence resmi atın gelininize bunu giysem abartı mı olur sence? Çok içime sinmedi gibi sorabilirsiniz.
pamukseker_ OptimusPrime kendisi direk gönderimde gördüğü için bana o fikri sundu aslında abla çok yakışmış bence giy yeni alma dedi hatta bundan daha abartılı abiyem var onu da giyebilirsin dedi onlar için sıkıntı yok ama ben utandım beyaz krem diye
OptimusPrime pamukseker_ Gelinin elbisesi kabarık taşlı tuşlu abartılı birşey mi? O zaman sorun olmaz. Ama daha sade bir şeyse siz daha ön plana geçersiniz sanki
neslihankcbyk pamukseker_ gelininiz böyle söylediyse giyebilirsiniz hem lila giyecekmiş çok güzel elbiseniz size de çok yakışmış bence giyin 😍
Cicektebenimcicekligunlerde pamukseker_ Söz elbisesi gibi,ama gelininizle olan samimiyetimizle bağlı lila giyecekse ve sorun edilmeyecekse giyin. Ama bazıları gelin sen misin diye densizlik yapabilir.Çevrenize bağlı birazda..🙂
dusgezgincisi pamukseker_ abartı diyenler olmuş sanırım fırfırlarına aldandılar gayet sade ve hoş kıyafet ben bayılıyorum böyle elbiselere❤️ gayette makul giyilebilir abartı diyenler bizim tarafı bi görsün 😂😂