suheyla92 pamukseker_ bayram icin biraz fazla değil mi bu elbise. Bayramda bile boyle giyiniyosaniz nisana da giyebilirsiniz bence ama gelin takilir mi bilmem benim gorumce ev nişanimda bunu giyse hoslanmazdim.
Mnli pamukseker_ gelinle ilk günden kavga etmek isterseniz giyin elbise çok güzel ama nişanlanan sizsiniz gibi
ayseninminnosu pamukseker_ bence gayette giyilebilir gelinde lila giyecekmis zaten bi sorun yok bence giyin🌸
Happybaby06 pamukseker_ gelin rahatsız olmadıktan sonra kimin ne dedigi önemli değil birsey diyen olursa gelinimiz bunu çok yakışırdı giymemi istedi de kıyafete yapacağın masrafı git bebeğine harca herkes çok biliyor
pinar61 pamukseker_ bence çok şık ve güzel Sonuç da düğün de veya nikâh da tercih etmiyorsun.Bence giy çok yakışmış
Mavi_mom pamukseker_ bence giymemelisiniz. Gelin başka renk bile giyiyor olsa beyaz bu tarz törenlerde başka biri giymemeli özellikle görümce veya elti ise 😊
Uykusuzhergeceeee pamukseker_ gelin hanım nasıl bir şey giyecek. Kıyafetiniz çok hoş gelini geride bırakabilir 🙈
biannemeselesi pamukseker_ Yorumlarınızı okudum. Giyebilirsiniz💐 Gelin hanım zaten farklı renk tercih etmiş, ve teklif ondan gelmiş giy diye. Çok güzel bir davranış. Nişanda gelin beyaz giyinmesini sürece sıkıntı değil.
beyazzkuguu pamukseker_ bence giyilir gelininiz abartı giyiyorsa sizin bunu giymeniz abartı olmaz sade kalır yanında uyar bence
zeynep865 Ne olursa olsun ortamda krem beyaz tonları giymek gelinin hakkıdır. O giymese bile başkasının giymesini istememesi hakkı. Ben olsam görümcem giysin istemezdim
Fikkkooo pamukseker_ ev içi nişan için daha sade bir şey mi giyseniz bunu gelin giyse anca yine de siz bilirsiniz en doğrusunu
D_deniz pamukseker_ evet giyilir abiniz sonuçta şık olun. Renk de kibar. Gelin hanım canlı Bi renk seçer heralde
Lavanta35_ pamukseker_ bu direk nişanlık gibi zaten ya 🫣 ben sade şeyleri sevdiğim için fazla hareketli geldi bana