peri001 pamukseker_ çok romantik güzel bir elbiseymiş çok yakışmış gayette giyilir gelinin hanımın kim olduğu sadece beyaz giyimle anlaşılmıyor 😂ki bu düğünde değil kendinizi sıkıntıya sokmayın giyin bence
Strongmom7 pamukseker_ Elbise çok güzel ama bilemedim gelin ile aranız samimiyse onunda fikrini alın derim 😇
1ipek1ceren pamukseker_ Bence çok hoş 🌸 Zaten sadece bir kere giymişsin nişanda da giyebilirsin başka elbise almaya ne gerek var ki bu varken
benuykukadiniyimm pamukseker_ bende aynı elbiseden kız kardeşimin nişanında giydim. Salondaydı bizimki. Bence çok güzel giyinin🥰
alexab pamukseker_ ben ne olur olmaz gelin başka renk giyse bile giymezdim bu elbiseyi nişanda. Kendime arkamdan laf ettirmem. Elbise güzel ve şık ona laf yok ama yeri değil bence.
Mikoiledikonunannesi pamukseker_ çokta güzel olur çok beğendim elbiseyi . Yabancı değil ki abin yani ne kadar abartı olsan o kadar güzel olur .hayırlı olsun❤️
Ballikizim99 pamukseker_ bence görümce olarak biraz daha sade kalın yeni gelin düşüncelerini bilemezsiniz bu elbise bana abartı geldi açıkçası
Aslanmom__ pamukseker_ bunun yerine sade daha zarif birşey tercih etmelisiniz madem ev nişanı abiyeye zaten gerek yok bu elbise biraz gelini kıskanıyormuş izlenimi veriyor 🤗
yeni-annelik pamukseker_ bence giyilebilir gelin lila giyecekmiş bir de kendisi giy demiş size ama daha sade elbiseniz varsa belki onuda tercih edebilirsiniz bir de elbiseyi nerden aldınız çok güzelmiş ☺️
Nik_mik_yok pamukseker_ uzaktan bakınca gelin zannedilebilirsiniz. Bilemedim ya abartılı gibi geldi ama bayramda giydim diyorsunuz. Bana göre bayram için de abartılı mesela ama zevk meselesi