NeclaLeylaCeydaOhnealaneala sugarmomy hiçbir şey bulamadım Kışlık için yaptığım taze fasulyeyi çıkardım Buzluktan, onu yaptım
Asilahmet sugarmomy ben şimdi buzluktan tiftiklenmiş kırmızı et ve kelle çıkardım hazır halde ben elleyemem çünkü eşim yapar o işleri bana pişirmesi kalır sadece 😂 yani paça yapıcam yanına bulgur pilavı salata turşu yeter bugün bu 😄
Zeynepp054 sugarmomy Kıyma çıkarmıştım ne yapsam diye düşünüyorum 🤷🏻♀️ ama sanırım kıymalı soslu makarna yapacağım bizim evin en sevileni 😂 köfte patates makarnada olabilir henüz karar vermedim 😅
Cicektebenimcicekligunlerde Zeynepp054 Dün bende kıyma sosu ben ona kıyma sote diyorum.😀 Spagetti yaptım. Dünden onlar var. Bugünde zeytinyağlı kabak yemeği yaptım dereotlu mis. @sugarmomy
BalkizimBaloglum2 sugarmomy ben sarma sardım kızım seviyor diye oğluma domates çorbası, eşime kabak yemeği bana Allah ne verdiyse 😅 herkese ayrı ayrı düşünüp yapmakta bu sıcakta eziyet 🫠
kirikkalp BalkizimBaloglum2 eşime kabak yemeği Dünyanın en şanslı kadınısınız bence kabak seven bir eşiniz var 😂😂
Mryasmin BalkizimBaloglum2 kabağı bende çok severim eşim ağzına vurmaz. Kabak ve kapya biberi baharatlatip hafif yagliyrum firinlâdiktan sonra minik minik kesip dereotu ve yoğurtla karıştıryrm eşim bana midesizsin diyo ama ben bu tadi çok seviyorum 🤗
BalkizimBaloglum2 kirikkalp evet benim eşimde sebzeci ama illa 2,3 çeşit yemek olsun istiyorum sarma çorba gibi şeyleri yemekten saymıyor 😅
Deletedmom_115 sugarmomy bugün 4 tane yeğenim misafirim o yüzden tavuklu kremalı makarna ve pizza yapıyorum (menüyü onlar seçti) 😂😂