miamia merhaba bende eylül ayında atanmıştım atandım da küçük bebegım 15 aylıktı ben 21 aylık olana kadar annemle idare ettik ardından kardeşiyle beraber hem kreş hem bakım evi olan bir kreşe verdim. Şuan 2 yaşında. Eger imkanınız varsa 2 yaşında bakım evlerine verebilirsiniz. O vakte kadar büyüklerden destek isteyebilirsiniz. Bu arada kreşi çok sevdi hiç Red etmedi ablası zaten yarım gün devlete gidiyordu okula gidip geldi için akışındı. Şuan çok güzel gidiyor benden size tavsiye bence kreş daha iyi olur bakıcıya güven çok zor bende post açmıştım iyiki kreşe vermişim. Gözü gibi bakıyorlar Allah şaşırtmasın kimseyi dogru yoldan be kızlarımdq çok memnun ikiside severek ve en önemlisi mutlu gidiyorlar kapıdan girerken bay bay yapıp koşarak sınıfa dogru gidiyorlar. Ben bakıcı ve kreş arasında ikilemde çok kaldım sonra denemek için kreşi seçtim ve iyiki bunu seçmişim. Çok güzel günleri dolu dolu geçiyor iletişim kuruyorlar akrabaları ile ve gözle görülür şekilde düzene girdi uyku VS yeme içme. İnşallah imkanınız vardırdw 5 6 ay destek alırsınız. Sadece düşüncelerimi dile getirmek istedim..