miamia dorukbebekom yani şöyle biz eşimle özel eğitim öğretmeniyiz eski okulda da aynı sınıfta çalışıyorduk şimdi de aynı sınıfta çalışacağız zaten toplam 3 öğrencimiz oluyor bir bende iki eşimde gibi. O yüzden bakıcı izin istediği zaman ben de izin alıyorum benim öğrencime eşim bakıyor o konuda sıkıntı yaşamıyoruz eski bakıcımızda da öyle yapıyorduk valla tayinimiz çıkmasaydı anasınıfına bile göndermezdim o bakıcı baksın diye Allah razı olsun öyle iyi bir insandı o büyüttü benim oğlumu. Kreşe vermem imkansız çünkü tuvalet eğitimi yok bez değişimi lazım hala mama içiyor mama yapılması lazım
cerkesyl miamia bu fiyata annem kabul eder karakeçili Mahallesinde oturuyorlar adil Candemir parkı var belki bilirsiniz ya da milli egitim müdürlüğü var onun o taraf
miamia cerkesyl evet biliyorum orayı bize arabayla 12 dk. İşte uzak ya keşke yakın olsa. Ama çok teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz için eğer eve gelecek birini bulamazsam size mutlaka ulaşacağım Allah razı olsun 🥰
kubusss miamia ayy bu yıl tayin için çok istedm orayı ama olmadı 😀 rehber öğretmenim bende. çorumlu değil misiniz neden burayı istediniz ?
miamia kubusss eşim sungurlulu. Evi de Çorum merkezden almıştık. Tayin istedik çıktı şükür ikimiz de aynı okula özel eğitimci olarak 🥰 keşke size de çıksaydı ya ne güzel burda tanış olurduk😍 peki başka okula çıktı mı yani Çorum’da mısınız şu an geldiniz mi tayin olarak
kubusss miamia ben 6 yıldır çorumdayım hocam alacaya gidiş geliş yapıyordum da tayinim çıktı benim de çorum merkeze 🥰 ay görüşelim tanışalım ne iyi olur
dalpsmom Hocam merhaba, dün ilanınızı görünce teyzem ile görüştüm oda ulukavak mah. oturuyor sizinle bi görüşmek istiyor. 3 yaşında kızı var, sizin bebeğinize de bakabileceğini söyledi eğer sizde düşünürseniz bi görüşün isterseniz
maviummu19 miamia çorumluyum ailem orda ablam da ulukavakta oturuyor bakıcılık yaptı daha önce düşünürseniz numarasını veriyim bi görüşün