Madamehappyyyyy superkahramanbiranne çocuk öncesi saat fark etmeksizin eşim ile göl kenarına giderdik piknik yapardık kitap okurdum ::) benim için en huzurlu ortam oydu şimdi kitap okumaya vaktim bile yok. Çünkü kitaplarımı kemiriyor.
MiracAlpinveUmutunAnnesi superkahramanbiranne Ay evet çok zor iş işin hep sayılarla 1 tane fazla örsen bozuluyor
MiracAlpinveUmutunAnnesi belus Benim elim ne tığ tutabiliyordu ne iğne youtube den baka baka öğrendim sizde ordan bakabilirsiniz
superkahramanbiranne belus resime yeteneğim olsun çok isterdim. çok güzel bir şey. hatta kız7mın odasını kendim çizmek isterdim hayvan çiçek falan
meraliredam superkahramanbiranne Ben oğlumun odasının bir duvarına uzay konsepti çizdim ☺️ Çok seviyorum resim yapmayı Kendimce dikiş makinam var kendime elbise, kimono vs dikerim. Eşimle evimizin yakınındaki millet parkına gideriz saat fark etmeksizin orda yürür oturur hamak vs kurarız Zaten annelikten geriye pek bişey kalmıyor bunlar da sıkıca tutunup devam ettirmeye çalıştığım hobilerim 😅
superkahramanbiranne Cnsumom örgü seviyorum ama beceremiyom yaptıklarımı hiç beğenmiyom . ama müge izlerken zevkli oluyor. lif örsem bende aslında iyi olur
pasaklisinkukuli superkahramanbiranne karma dövüş sporu maçları mükemmel oluyor izlemesi kan kavga görüntüsü sevmeyen biri için tam tersi tabiki
superkahramanbiranne UmudumOlsun 18 aylık evet çocukla zor. bisikletim vardı eskiden , yüzme, örgü, ahşap boyama, cam boyama, nişan tepsimi masamı kendşm yapmıştım hep, kitap okumak , traking bunlar önceden yaptıklarım ama şuan malum yapamıyım ve yetersiz hissediyorum🥲
superkahramanbiranne miamia ayy kalbinizi seveyim ne güzel hediye etmek. basıl başladınız amugurimiye ben biraz örmek istedim ama zorlandım .
miamia superkahramanbiranne zaten küçüklükten örgü merakım vardı. İlk bimden böyle şey olarak kutu almıştım ipi şişi kitabı falan içindeydi o kitaptan bakarak örmüştüm sonra ip alıp YouTube videolarıyla örmeye başladım🥰 zaten terimleri öğrenince her şey kolaylaşıyor
ArvenMom superkahramanbiranne lego setlerini yapıyorum resim yapıyorum mozaik puzzle tablo yapıyorum yüzmeyi seviyorum valeybol oynamayı spor yapmayı
superkahramanbiranne ArvenMom lego seti dediğiniz şey küç0k küç9k parçaşar var ve bunlardan kule tekne araba yapıyorlar böyle bir şey mi
merve171214 superkahramanbiranne puzzle yapıyorum, taş ve cam şişe boyuyorum, kitap okuyorum, punch yapıyorum, yeni tarifler deniyorum, şuan legolara ve dollhouse minyatür kitlere sardım temudan aldım gelmesini bekliyorum onlara başlayacağım