superkahramanbiranne kızlar her hangi bi hobiniz var mı? varsa nelerle. uğraşıyorsunuz? ben artık bi hobi edinmek istiyorum😮💨
123aa superkahramanbiranne oğlum 3 yaşına filan gelince bı puzzle alıyım uyutunca eşimle yaparız diye düşündük sonra da taşınmak zorunda kaldık taşınırken arkadaşıyla bulmuş puzzlelari yağmur gibi başlarından aşağı serpiyolsrdi o gün tövbe ettim 😂
MiracAlpinveUmutunAnnesi superkahramanbiranne Örgü yapıyorum amigurumi bebek toka tabanlı patikler falan 😊 Hatta bitene patiğe başladım 4 gün önce bırakmak zorunda kaldım yatmam gerektiği için. Devam edicem ama kafamı dağıtıyorum
superkahramanbiranne UmudumOlsun hahaha 😅çocuk büyütmek cidden t0m zamanını alıyor ama psikolojik man iyi hissetmek istiyorum . işe yarar hissetmek . neler yapabilirm 😅😅koca dövemem dilimle dövüyom arada hshdhdhdh
superkahramanbiranne 123aa aslında güzel bir hobi ama biraz daha büyürse çocuğunuz daha rahat edersinşz 😅🥰
superkahramanbiranne MiracAlpinveUmutunAnnesi evet bende kafa dağıtmak başka şeylerle ilgilenmek istiyorum bomboş yaşamak istemiyorum. bebek örmeyi denedim cidden zor bir iş tebrikler
UmudumOlsun superkahramanbiranne e bende dilimle zaten ne sandın 🤣🤣 ama hobi çocukla biraz zor kaç aylık bilmiyorum ama. Mesela neye ilgin var?
Ogulluana superkahramanbiranne çocuktan sonra hobilerime ara verdim biraz daha büyüsün diye bekliyorum
MiracAlpinveUmutunAnnesi belus Benim elim ne tığ tutabiliyordu ne iğne youtube den baka baka öğrendim sizde ordan bakabilirsiniz
superkahramanbiranne belus resime yeteneğim olsun çok isterdim. çok güzel bir şey. hatta kız7mın odasını kendim çizmek isterdim hayvan çiçek falan
MiracAlpinveUmutunAnnesi superkahramanbiranne Ay evet çok zor iş işin hep sayılarla 1 tane fazla örsen bozuluyor
superkahramanbiranne Cnsumom örgü seviyorum ama beceremiyom yaptıklarımı hiç beğenmiyom . ama müge izlerken zevkli oluyor. lif örsem bende aslında iyi olur
pasaklisinkukuli superkahramanbiranne ufc dövüşleri izlemek ,kitap okumak,oyun oynamak,gilm dizi izlmek
superkahramanbiranne UmudumOlsun 18 aylık evet çocukla zor. bisikletim vardı eskiden , yüzme, örgü, ahşap boyama, cam boyama, nişan tepsimi masamı kendşm yapmıştım hep, kitap okumak , traking bunlar önceden yaptıklarım ama şuan malum yapamıyım ve yetersiz hissediyorum🥲
miamia superkahramanbiranne haftada bir kitap mutlaka bitirmeye çalışıyorum en sevdiğim şey bebeğimi uyutup kahvemi yapıp balkonda kitap okumak, resim yapıyorum, bebek örüyorum(satmıyorum çevremdeki çocuklara hediye olarak dağıtıyorum). Tabi en büyük hobim oğlumla oyun oynamak çok seviyorum onunla vakit geçirmeyi🥰
superkahramanbiranne miamia ayy kalbinizi seveyim ne güzel hediye etmek. basıl başladınız amugurimiye ben biraz örmek istedim ama zorlandım .