kirikkalp Cileklipastam zaten aç olursa uyanır eğer uyanmazsa aç değil demektir Mesela ben oğlumu memeden kesmeden önce gece 2 kere kalkardı emer uyumaya devam ederdi
melekk_ Cileklipastam mama verip yatirin. 8 ayliksa 150 ml falan icmesi gerekir bir kerede. Onu bitirp yatsa hemen kalkmaz uzun uyur. Kalktiginda da emzirin denersiniz eger cok uyanyorsa mama verin gece kalktiginda da. Bebeginiz zaten masaallah 8 aydir mamayla tanismamis ne guzel
Cileklipastam kirikkalp yani cok yoruldum 2 ye kdr falan saat basi kalkiyor sonra max 2 saat ya uyuyor ya uyumuyor 4 5 aylikken dedim doktora yok dedi 5 aylikken ek gida basladi herkes mama veriyor 2kere kalksa ne guzel olur
melekk_ Cileklipastam bir olcek icin 30 ml kaynamis ama ilinmis su ekliyorsunuz. 60 ml icin 2 olcek.. oyle gidiyor. Once deneyin 30 yapin ilk kez icecegi icin
kirikkalp Cileklipastam siz mamayı yarın bir deneyin bakalım o zaman da uyanacak mı bu arada kaç yapıyorsunuz gündüz ?
Cileklipastam melekk_ guzel biseymi tesekkur ederim ya bilmiyorm yani ikimizde uykusuzuz bebegimede uzuluyorm bende artik dayanamiyorm
Cileklipastam kirikkalp uykumu? Gunduzde az uyuyor 2 yada 3 kez ama ayagimda salladikca en ufak biseye uyaniyor
melekk_ Cileklipastam tabiki guzel bir sey. Ne guzel iste anne sutuyle gelmissiniz. Zamaninda ek gidaya gecmissiniz. Masaallah 😊
syma0 Hiç mama almadığından tadını sever mi bilmiyorum ama hipp organik tadı ve kokusu kötü maalesef. Bir arkadaşım aptamilin tadı güzel demişti. bu arada 2 numara almanız gerekiyor aklınızda bulunsun
Cileklipastam syma0 2 numara tamam kabizlij icin ilac veriyorm duzenli olarak tekrar kabizlik baslamasinda ondanda korkuyorm
Cileklipastam kirikkalp insallah artik dayanamiyorm beynim sallaniyo gibi yatiriyorm bakiyorm oturuyor agliyor
Zerazehhra Cileklipastam kabızlık için günlük bir çay kaşığı hindistan cevizi yağı başlayın ilacı bırakın bana dua edeceksiniz. Bir hafta düzenli verin blr daha kabızlık yaşamazsınız. Düzene girince haftada üç gün bir çay kaşığı hindistan cevizi yağına devam edin. Bu zamana kadar emzirerek büyümüşsünüz ben olsam mama vermezdin. Bol bol anne sütü alsın ne güzel büyük bir şifa kaynağı. Mama gerekli olduğunda tabi kullanılmalı ama ne olursa olsun paket bşr ürün. İçinde palm yağı var mesela.
heygorl Diş sancısı da sürekli emme isteği yapar sadece açlıktan değildir ek gıda da alıyor çünkü. 8. Ayda atak da var. Ama yine de bi tedbiren deneyin mamayı ek gıdayı az alıyorsa
Cileklipastam heygorl ama disten once basladi bu 4 .ay atağı dedim ama uyku egitiminde 4. Ayda atak yok dediler bana yani 4 bucuk aydir boyleyiz biz
melekk_ Cileklipastam hic bozmayin moralinizi. Bebek uykusuz huzursuz olsun daha mi iyi. Deneyin mamayi. Bize de yazin merak ederiz ☺️
melekk_ Marka olarak anne sutune en yakini golden goat keci sutlu bir mama var o. Bulunmasi zor oluyor. Sonrasinda hipp diye bir mama var onu kullaniyoruz biz de. Organik icerigi temiz. Aptamili bebekler seviyor ama sekerli pek onermem. Tercih sizin