hepbahar123 Aptalllarsizi yaa onlar da giremedi demek o zamann😪😪😪😪 zeynep salman hocaya da bakabilir misin rica etsem🫠🫶
Tgkaneses Senin elindeki telefonda ne kullanacağına bile başkası karar veriyor.Ustune bir de işletmeler büyümeye çalışıp iki kuruş para kazanmak için o uygulamada çaba sarfediyor biraz düşünün ya .
hepbahar123 ikibebeannesii vpn ne ise ilk defa duyuyorum sosyal medyada aktif degilim burada olduğum kadar 🤣burasi da kapanırsa asıl o zaman vay halime
hepbahar123 Bazı arkadaslar sanırım şu an gülmeye çok ihtiyacı var yazdiklarindan belli . Bizi sinav telaşi yakıyor da sizi ne yaktı bilmem
hepbahar123 mematiii beni bir sen anlarsın millet komedi peşinde. Rabbim utandirmasin bizleri insaAllah kolaylikla atlatiriz insallahhh
eylul_ada2102 hepbahar123 herkes sınava girmiyor sonuçta değil mi instagramin kapatilmasi konu onların görüşleride o şekilde sürekli aynı şeyi yazmışsınız dikkatimi çekti Allah yardımcınız olsun sınav için
ikibebeannesii hepbahar123 bende o yuzden otur oturdugun yerde Kübra başına iş acma iki video icin dedim🤭😬😁😁😁😁
Sassolsobe hepbahar123 yok ben sizin açtığınız posta direkt olarak yapmak istemedim yorumu , tüm gündür instagram paylaşımları yapılıyor genel bir yorumdu benimki sizden önce de post açan çok fazla vardı
hepbahar123 Sassolsobe ben bugün evde yoktum zaten yani fünün bir kismı evdeydim sadece o . Aksam üzeri baktım hatta sayfa yeniledim keainlikle konuşulduğjna emin olarak baktım ama bir paylaşım dahi göremedim .zaten sınavim var burayı birkaç gündür eakisi kadar okuyamadim pek cnm ya