ikibebeannesii hepbahar123 kısıtlama geldi şu an ne zaman açılır bilgide verilmedi insanlar hep vpn ile giris yapiyor ama bir coguda dolandirici oyunu şu an sanuyede dolandırıcılık aktiflesti
hepbahar123 ikibebeannesii vpn ne ise ilk defa duyuyorum sosyal medyada aktif degilim burada olduğum kadar 🤣burasi da kapanırsa asıl o zaman vay halime
hepbahar123 Aptalllarsizi yaa onlar da giremedi demek o zamann😪😪😪😪 zeynep salman hocaya da bakabilir misin rica etsem🫠🫶
Tgkaneses Senin elindeki telefonda ne kullanacağına bile başkası karar veriyor.Ustune bir de işletmeler büyümeye çalışıp iki kuruş para kazanmak için o uygulamada çaba sarfediyor biraz düşünün ya .
hepbahar123 Bazı arkadaslar sanırım şu an gülmeye çok ihtiyacı var yazdiklarindan belli . Bizi sinav telaşi yakıyor da sizi ne yaktı bilmem
hepbahar123 mematiii beni bir sen anlarsın millet komedi peşinde. Rabbim utandirmasin bizleri insaAllah kolaylikla atlatiriz insallahhh
eylul_ada2102 hepbahar123 herkes sınava girmiyor sonuçta değil mi instagramin kapatilmasi konu onların görüşleride o şekilde sürekli aynı şeyi yazmışsınız dikkatimi çekti Allah yardımcınız olsun sınav için
ikibebeannesii hepbahar123 bende o yuzden otur oturdugun yerde Kübra başına iş acma iki video icin dedim🤭😬😁😁😁😁