mltmumyazz hergun can hastanesi/ buket saçkıran , doğumda bile beni kucaklayıp bana sarıldı, sonsuz kefilim, herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim
bune hankardeslerr ayy bende çok memnundum kendisinden takiplerimi çok güzel yaptı, çok ilgiliydi riskli gebeligimde çok güzel yönlendirdi beni, sağolsun🤲
hankardeslerr bune Ayy dimi😍 Tüm çevrem ona gitti çok memnun kaldılar 2 doğumumu o yaptı çok ilgiliydi gebelik sürecinde soru işareti kalmıyordu aklımda🥰
larenada İzmire yeni geldiler pek tanınmasalar da gedikleri yerde çok popüler olan ve gittikleri için gözyaşı ile uğurlanan çift ümit naykı ve Cenk naykı derim net
Kaan35 hergun Özel muayenesi var Umur Yensel onun sayesinde çok güzel bir doğum yaptım işinin uzmanı ve çok iyi bir doktor
eyleminho hergun kesinlikle Barış Büke çok çok tecrübeli ve bilgisine sonsuz güvenirim hamileliğim boyunca onun sayesinde her şey çok güzel geçti kendisine de acil bi durumda her saatte ulaşabilirsiniz 🙏🏻
bilge35 maviev35 ben hic sevemedim Sinemdrm benim canim doktorum 2 oglumu sag salim kavusturdu bana❤️
nuroner hergun Barış Büke çok çok iyi bir doktor perinatolog aynı zamanda o yüzden takipleri bambaşka oluyor her kontrolü detaylıca usg havasında geçer uzun uzun gösterir her organı tek tek inceler daha iyisi yoktur🤍