nuroner hergun Barış Büke çok çok iyi bir doktor perinatolog aynı zamanda o yüzden takipleri bambaşka oluyor her kontrolü detaylıca usg havasında geçer uzun uzun gösterir her organı tek tek inceler daha iyisi yoktur🤍
bilge35 maviev35 ben hic sevemedim Sinemdrm benim canim doktorum 2 oglumu sag salim kavusturdu bana❤️
Seymanur9 hergun medicalparkta dr ilkay nafiye topaloğlu vardı şuan Medicana hastanesinde çok tatlı naif muayeneleri çok detaylı ilgili geçen psikolojik olarak da çok rahatlatan bir doktordu
-Sweetdream- hergun can hastanesi Şebnem Özgür Sancar canım doktorum gebelik sürecim ve doğumumda çok güzel ilgilendi
oznurakcamyilmaz Kesinlikle BARIŞ BÜKE. Kuşadası’ndan gittim geldim her ay. İyi ki gitmişim. En büyük sanslarimdan biridir. Eşi de ebe. Harika bir ekipler. Gönül rahatlığıyla öneriyorum
askzuzusu oznurakcamyilmaz kesinlikle katılıyorum barış büke tek geçerim aksiyeteyi sıfırlayan doktor kadın doğumcu saat kaç olursa olsun açar mesajlars anında döner canımız doktorumuz gereksiz hiçbişeyi yaptırmaz inceler bakar önlem alır tedirgin etmez adam gibi adam harika bir eşi Var mümine hanım çok iyidir doğum boyunca elini bırakmaz her anında yanında 9 ay ve ekibi yılcan hanım hatice hemşire müko