Arelmommy Sksjsjjsks ayy cidden benimde sol taraf öyle dün eşime masaj yaptırayım dedim onu bile yaptıramadım sancıdan
tupbebekannesi123 Sksjsjjsks 2 hafta çektim bir de soldaydı kalbim duruyordu sanki eczaneden omuz ağrısı için olan yakıdan aldım bir de bengay sürdüm 3 günde geçti
sareveannesi_ Sksjsjjsks valla bende yatakta bir yandan bir yana dönemiyordum gün içinde uzanamıyordum. Sonra hacamata gittim.. ve aylarca kılınç ağrısı olmadı. Sonrasında hamilelik doğum şimdi kızım 6 aylık tekrar olmaya başladı. Ben çözümü hacamatta bulmuştum valla😅
aybarsinannesi1107 Sksjsjjsks Ne yapsam geçiremedim yıllarca çektim. En son hamama gidip orada kendimr masaj yaptırdım geçti çok şükür
poyrazarelinannesi Sksjsjjsks bende de vardı, geçse bile sürekli tekrarlardı. Hamamda kese köpük yapan abla farketti, ben bunu ezicem geçecek dedi, dirseğiyle ezdi resmen. 2 gün içinde geçti ağrım ve tekrarlamadı.
Duygu777 Sksjsjjsks benımde sol omzum kulucum boynum pert olmuş durumda 1 aydır agrıyo içi resmen masaj yaptırıyorm esımee krem sürüyorum banamısım demıyo boynuma agrısı atınca boynumda tutuluyor bide🤦🏽♀️
Duygu777 Sksjsjjsks valla doktora gidicem bakalm nezaman😂 boyun düzleşmesi mi var fıtık mı ne anlamadım