Sksjsjjsks Gecmis olsun oncelikle. Ben bu sorunu cok yasiyordum ve bu agridan vucudum ve boynum kitleniyor hareket edemiyorum adeta. Birkac yontemim var bunlari yaptikca duzelme sagladi paylasayim sizinle de. Oncelikle sicak tutmalisiniz, sicak su torbasi olur veya bu watsonslarda vs satilan sicak pedler var onlardan çok tavsiye ederim, ben hafif agri hissedince hemen onu yapistiriyorum cok iyi geliyor ama siz de yoksa sicak su torbasi olur, yani orayı surekli sicak tutmalisiniz. Onun haricinde cok tutulduysaniz masaj yapmak daha cok kitlenmeye de sebep olabiliyor o yuzden oyle hissediyorsaniz masaj yerine mumkun oldugunca sirt gevsetici, kulunc acici hareketler yapmalisiniz. Emzirme doneminiz bittiyse diclomec jel krem + diclomec hap kullanabilirsiniz. Bunlar da cok ise yariyor ama emzirme doneminde kullanamazsiniz dikkat edin. Ayrica bu donemde uyurken yumusak yastik kullaniyorsaniz sert bir yastikta yatmanizi tavsiye ederim. Bir de yer ettiyse yeniden tekrarlama ihtimali yuksek oluyor o yuzden mumkun olduğunca ruzgarli ortamlarda veya uyurken sirtiniz usuyecek pozisyonda olmasin. Cok kotuyseniz ve dedigim gibi emzirmiyorsaniz kas gevsetici igne de yaptırabilirsiniz hastanede 😊