Sksjsjjsks Kızlar sağ kuluncum aşırı derece de ağrıyor nefes alsam bile batıyor göğsüme kadar atıyor aşırı kötü sancı ediyor çözüm bulamadım var mı çözümü olan 🙁
Yuzuklerin_efendisi0 Sksjsjjsks Geçen gün benim de sırtıma girdi sağlık ocağındaki doktor bir ilaç verdi içer içmez hemen etkisini gördüm yarın istersen bir görün yoksa günlerce sürüyor 🌸🌸🌸
Yuzuklerin_efendisi0 Sksjsjjsks bende emziriyorum bişey olmaz içebilirsin dedi, kesinlikle al ilacı evde hep dursun
Alerjikrinit Sksjsjjsks fazla bastırmadan. Eğer bastırırsa yapan daha çok artıyor evet ve mutlaka yağ ile masaj. Kuru kuru yapınca etin ağrıyor bu sefer.
Yuzuklerin_efendisi0 Sksjsjjsks çok çok zor bilirim ilaç bende bitti yoksa adını verirdim, neyse Dr bilir zaten, geçmiş olsun 💐
Pinkribbon Yuzuklerin_efendisi0 Yuzuklerin_efendisi0 merhaba ilaç adı ne acaba merak ettim . Edevletten reçeteye bakar mısınız, ne acaba ilaç adi
soda Sksjsjjsks bende de var kulumç ve ağrısını bilirim yaşam kaliteni gerçekten körü etkılıyor. Ben eşime kütlettiririyorum yoksa hareket edemiyorum ağrıdan. Kütletince resmen omzumdan 15 kilo yük kalkıyor rahatlıyorum 😅