ElisaMom__ Poly-ana Yani bende cartier vardi 8 9 gram hiç cikarmiyordum ezikler vardi üstünde tek tuk ordan yola çıktım açıkçası
Poly-ana ElisaMom__ Evet cartierler çok eziliyor yamuluyor ama bazıları 14 ayar yada içi boş oluyor ondan olabilir belki cartierle ilgili çok bilgim yok maalesef
Poly-ana zeynep865 Dört tane kuyumcu akrabam ve bir sürü burmam var dayınız size alırsanız indirim yapmak zorunda kalacağı için yanlış bilgi veriyor galiba kdjdjsm
zeynep865 Poly-ana :) onlarca burma bileziğim var hep burma alırım kar oranının düşük olduğunu bilerek alırım kendimi kandırmam. Finansal okuryazarlık bunu gerektirir
1meowmam Poly-ana Bende o kadar kuyumcuya sordum ayaklarım su topladı , onun içinde değer kaybı olur dediler en az üzerinden 1 sene geçmesi lazım. Bende alırken 3 lü aldım ama Ajda istiyordum.
Poly-ana 1meowmam Valla bilemiyorum canım hanımefendinin de dayısı öyle diyormuş benim çevremde kaybetmez diyor bilmiyorum artık hayırlısı 😅
Esross10 birbalannesi099 kelepçe çok kaybediyor. Bir de onlar çok açılıp düşebiliyor bilezik daha mantıklı
birbalannesi099 Esross10 oylemi yaa görsel olarak çok hoşuma gidiyordu ama düşme riski bile kalp krizi sebebi 😅
Esrasyacan Ceyrek altında bile işçilik var ham altın ceyrek oluyo sonucta. Ajda ve burmayıda insan yapmıyomu topraktan bilezik olarak cıkmıyo hepsinde işçilik var ve alırkende bozdururkende kuyumcu payını alıyo