ftmgln Busey42 evet çoğu insanda görüyorum ama sahte gibi görünüyor yani dışardan bakınca belki tek başına öyledir ama
Poly-ana ftmgln Gerçek altıncılar gerçek ajdayı tanırlar hahah birde bazı modeller var onlar butik ürünü gibi duruyor bazı modeller var altın olduğu belli
Alisyamoms ftmgln ajda burma çok begeniyorum ama açıkcası takmaya korkuyor insan. bir telefon için bile insan öldürüyolar İnanaın bu devirde şıngır şıngır kolda cok riskli degilmi😓
ftmgln Alisyamoms öyle ama bizim burda çok var altın bilezik sevdası insan özeniyor alıyorum ama taktığımdan değil arada çok yakın düğünlerde oğlum için yatırım amaçlı işte benim amacım ev hanımı olarak ne kadar biriktirbilirsem
Poly-ana ftmgln Burma da Ajda da eşit bu konuda ikisi de değer kaybetmiyor hangisini istiyorsanız alabilirsiniz
Alisyamoms ftmgln bende heves ettim bakıyorum hep ama cesaret edemiyorum evde tutmaya bile insan korkuyor:( devir çok kötü. Bende bankaya koyuyorum vadeli hesaba benden başka kimse dokunamaz bide günlük kazandırıyo
Poly-ana zeynep865 Hayır yanlış biliyorsunuz Ajda ve burma değer kaybetmez işçiliksiz olarak geçer zaten
zeynep865 Poly-ana kim size bu bilgiyi verdi ? Dayım kuyumcu benim. İşçiliksiz altın burma nasıl olabilir kaynaktan çıkıp burma haliyle direkt kolunuza mı giriyor 😂
1meowmam Poly-ana Bende o kadar kuyumcuya sordum ayaklarım su topladı , onun içinde değer kaybı olur dediler en az üzerinden 1 sene geçmesi lazım. Bende alırken 3 lü aldım ama Ajda istiyordum.
Poly-ana ElisaMom__ gr kalınlığında oynamıyor büyüklüğünde oynuyor benim 9 gr ajdalarımda var 11-12 gr ajdalarımda var 9 daha iyi oluyor bileğime diğerleri büyük geliyor ama kalınlık olarak aynılar ve öyle bir yere çarptın hemen eğildi büküldü şeklinde değil zaten
ElisaMom__ Poly-ana Yani bende cartier vardi 8 9 gram hiç cikarmiyordum ezikler vardi üstünde tek tuk ordan yola çıktım açıkçası
ftmgln Alisyamoms benim eşim öyle şeylere karşı vadeli hesaba para koyamıyorum maalesef ama altın alınabilir tabi evde durmasından daha iyi ama dediğim gbı insan ara ara takıp takıştırmak istiyor hep olmasada
kuzey-21 ftmgln Ajda almak istiyorsanız 10 gram değilde 12-13-15 alın en düşük. Ben 15 gram aldım asla eğilmiyor.
annediyebiri zeynep865 bende böyle düşünüyorum ama kuyumcu ile konuştum künye de yüzde 25 işçilik alıyoruz dedi galiba onu kast ediyorlar. Bileziği satarken de kuyumcu gram başı kesiyor hemen aldıgın fiyata satamazsın yani değil mi
Poly-ana zeynep865 Dört tane kuyumcu akrabam ve bir sürü burmam var dayınız size alırsanız indirim yapmak zorunda kalacağı için yanlış bilgi veriyor galiba kdjdjsm
zeynep865 annediyebiri yukarda da açıkladım değer kaybetmesin istiyorsanız ziynet değil çeyrek değil sadece gram altın almalısınız. Ama ziynet olsun dersenizde 14-8 ayar asla almayın 22 alın mutlaka. 22 ayar ne alırsanız gram altına göre %50 az kar edersiniz ama bu kural yani 🥲