ftmgln Kızlar sizce hangisi çeyrek biriktirdim biraz kolay bozdurulur diye bilezik almak istiyorum ama hangisini alsam bilemedim adana burmasını istiyorum ama değer kaybetmediği için ajda sıcak geliyor bilemedim
pandarento ftmgln burmada değer kaybetmiyor diye biliyorum iki modeli de kullandım günlük herşeyle takarım diyorsanız Ajda mantıklı Burma spor kıyafetlerle gitmiyor açıkçası 😎
ftmgln pandarento evet var ama diğeri çok ince çok yamuldu kullanamam diye korkuyorum değer kaybeder mi yamulsa acaba
birbalannesi099 ftmgln kız Allah razı olsun bu soru benim kafamda tilki gibi dolaşıyordu günlerdir bileziklerini aldılar geri vericekler ama eşim diyoki tam altın yapcam ben istemiyorum bende ya Ajda ya burma yada kelepce istiyordum değer kaybederler mi diye düşünüp duruyordum bilen arkadaşlar cevaplayabilrmi kelepçe değer kaybeder mi ?
emine214 birbalannesi099 kelepçe işçilik olduğundan dolayı değer kaybeder . Ajda geçen sordum kuyumcu dedi işçiliği olmadığı için en yatırımlısı bu . Yaparken direk tak çıkar yapıyoruz dedi işçiliği yokmuş .
Esross10 birbalannesi099 kelepçe çok kaybediyor. Bir de onlar çok açılıp düşebiliyor bilezik daha mantıklı
zeynep865 ftmgln ajda değer kaybetmiyor algısı maalesef yanlışşşş. İşçilik olan her bilezikte değer farkı vardır değer kaybetmesin diyorsanız gram altın almalısınız ama 14 veya 8 ayar kadar değer kaybetmez 22 ayar alırsanız. Her bilezikte gram altına oranla yarı yarıya karınız azalır. İster ajda olsun isterseniz burma isterseniz çöp bilezik fark etmez
Poly-ana zeynep865 Hayır yanlış biliyorsunuz Ajda ve burma değer kaybetmez işçiliksiz olarak geçer zaten
zeynep865 Ama ekstra seçim yapacaksam tabii ki burma. Klasik ağır. Ajdanın altın olduğu bile belli değil teneke gibi. Modernlik sunmuyor estetik algısı hiç yok dünyaya geldiğinden beri sevmiyorumm. Roman kızları koluna takıyor ya şıngır şıngır teneke gibi onlara benziyor burmanın asaleti başka. 26 yaşındayım özellikle erzurum burmasına bayılıyorum
Busey42 ftmgln Ajda bilezik güzel bende var bir tane 😂 2 ay geçti 9,64 gram 22 bin küsürdü şuan kaç bilmiyorum.Hiç yamulma falan da olmadı.Deger kaybetmiyor alırken iyice sordum. 70,80 tl farkeder sadece en yatırımlık bu demişti
ftmgln Busey42 evet çoğu insanda görüyorum ama sahte gibi görünüyor yani dışardan bakınca belki tek başına öyledir ama
etl ftmgln ben ajda alıyorum. Herkes değer kaybeder demiş ama biz kuyumcuya hir gittiğimizde soruyoruz değer kaybetmez diyor 🤣 ben ajdalar birleşince özellikle fotoğrafta koca bir bütün aytın gibi durmasını istemediğimden bir düz bir zıkzak alıyorum. Öyle daha çok beğeniyorum. Burmaları hiç sevmem 50+ yaş Gibi feliyor bana
ElisaMom__ Ajda alacaksan 10 gramdan az olmaması lazım bence kullanım açısından. Bir yere vurunca bile bukulebilir benim düşüncem. Bir de ajda bilezik 4 5 tane olunca güzel duruyor bence
Poly-ana ElisaMom__ gr kalınlığında oynamıyor büyüklüğünde oynuyor benim 9 gr ajdalarımda var 11-12 gr ajdalarımda var 9 daha iyi oluyor bileğime diğerleri büyük geliyor ama kalınlık olarak aynılar ve öyle bir yere çarptın hemen eğildi büküldü şeklinde değil zaten
ftmgln mematiii evet hem var burmam sıralı çok beğeniyorum ama ajda ve burma kombinasyonunu da çok beğeniyorum çok kaarsız kaldım😁
Alisyamoms ftmgln ajda burma çok begeniyorum ama açıkcası takmaya korkuyor insan. bir telefon için bile insan öldürüyolar İnanaın bu devirde şıngır şıngır kolda cok riskli degilmi😓