afcnbebek Serpilb maşallah ne güzel Allah dahada arttırsın inşallah.. Banada tavsiye verebileceğiniz bir sey var mı bebeğimi emziriyorum ama yetmiyor çok üzülüyorum daha 15 günlük mecbur Mama takviyesine başladım bu durum beni çok üzüyor nasıl arttırabilirim sütümu
suheyla92 afcnbebek daha ck kucuk o haftalarda az olması ck normal ben de bir aya yakin mamayla destekledim sonra sut yeterli gelmeye basladi cok sukur
yer Ne kadwr yanlış bir sy yapiyorsunuz, haberniz vsr mi, Süt kardes ileride evlenme olayı vs dinimizi bilmiyor musnuz ,oyle rast gele veriyorsunuz
Elfgrn yer Belki de aynı dinden değilsiniz. İnsanların dinini bilmeden bunu demeniz pek doğru değil. Kii aynı dindn olsanız dahi herkesin aklı var bunu yargılamak kimseye düşmez
Zeynok9 yer veren kişi verdiğini bilirse alan kişi aldığı kişiyi bilirse bundan sizene hayır kurumuna vermiyor almak isteyen diyor sonuçta görecek büyüyüncede süt kardeşin der herhalde
afcnbebek suheyla92 umarım benimde öyle olur moralim bozuluyor elimden geleni de yapıyorum ama siz ekstra birsey yaptınız mı
kasimonbes Elfgrn ya belki de evlenmeyecek belki karşı tarafınki kız o da kızına verecek hemen bir ahlak din kesiliyorlar
tostperisi Serpilb çok güzel düşünmüşsünüz 🤍hemen negatif basmak istemem din olarak değil ama bulaşıcı hastalık vs açısından riskli olabilir aklınızda bulunsun
kasimonbes @Tomris-Hatun siz ne diyorsunuz bu konuya hocam 😂 Kızzz senin olmadığın posta post demem @AnnaKurt
Tomris-Hatun kasimonbes ay hatirrlionmu deprem zamanindada olmustu bu muhabbet sonra bi actim agzimi ihtar aldim 😂
AnnaKurt Tomris-Hatun Bak gelmiş yorumumu modcum beğenmiş yani diyor ki akıllı diyor aferin ahqiiqqjqjqjhwh
Tomris-Hatun kasimonbes sindi instagram diyenlere kiziozda o donemde buradaki fay hatlari geldi aklima 😂😂😂 yok eve girmeyin yok yapilan yardimlara mudahele amaaaan
kasimonbes Tomris-Hatun buradan da bir İnstagram fay hattı geçiyor 😂 Umarım sütler de sahibini bulur ben böyle şeyleri çok doğru buluyorum çünkü cidden hiç sütü gelmeyenler var benimde hiç gelmedi keşke o zamanlar olsaydı
Tomris-Hatun kasimonbes benim 3 aydan sonra gitti 🥹 temizligine inandigim biri olsaydi cevremde oda isteseydi emzittirirdim inan ,🥹
kasimonbes Tomris-Hatun aynen vallahi keşke olsaydı da süt içseydiler aman neyse büyüttük şükür İnşallah hayrına gider postu da yukarı çekmiş olduk 😂