kasimonbes Tomris-Hatun buradan da bir İnstagram fay hattı geçiyor 😂 Umarım sütler de sahibini bulur ben böyle şeyleri çok doğru buluyorum çünkü cidden hiç sütü gelmeyenler var benimde hiç gelmedi keşke o zamanlar olsaydı
Tomris-Hatun kasimonbes benim 3 aydan sonra gitti 🥹 temizligine inandigim biri olsaydi cevremde oda isteseydi emzittirirdim inan ,🥹
kasimonbes Tomris-Hatun aynen vallahi keşke olsaydı da süt içseydiler aman neyse büyüttük şükür İnşallah hayrına gider postu da yukarı çekmiş olduk 😂
Tomris-Hatun kasimonbes evet canim . Kiz onlarla süt yapiyorlar yediriyorlar ek gida doneminde bence cok harika bisi yapsa keske
afcnbebek suheyla92 umarım benimde öyle olur moralim bozuluyor elimden geleni de yapıyorum ama siz ekstra birsey yaptınız mı
suheyla92 afcnbebek Kurudut yedim emziren anne malt icecegi ictim emziren anne cayi ictim bir de doktorumun onerisiyle imom latte kapsul ictim. İhtiyaç hissettigimde malt icecegi hala iciyorum kurudutu hergun yiyorum
AnnaKurt Tomris-Hatun Bak gelmiş yorumumu modcum beğenmiş yani diyor ki akıllı diyor aferin ahqiiqqjqjqjhwh
mihragunes Serpilb merhaba bebeğim rahatsız ve anne sütüne çok ihtiyacımız var başka şehire gönderemiyor musunuz
Serpilb mihragunes merhaba, şehir dışına süt gönderimi sanırım sıkıntılı, bozulma ihtimali çok yüksek. Umarım bebişiniz iyidir