minikkurabiyee berkinannesi_ afiyet olsunnnn benimde aklımdan kuru fasulye geçiyordu ama geceden ıslatmadım yani kuru fasulye yapayım demedim sabah kalkınca geldi aklıma 😂
minikkurabiyee farelikoyunkavalcisi Allah yardımcınız olsunn🌸 aslen şırnaklı mısınız yoksa görev yeriniz falan mı
farelikoyunkavalcisi minikkurabiyee teşekkür ederim💐 tayinimiz çıktı 3 yıl buradayız ve bizim daha 3. Haftamız 🫠🫠
Rengarenk52 minikkurabiyee sarma 🥰 cacık 🥰 bide yanına kola alırız heralde hergun hergun ne pişer ki😆
minikkurabiyee Rengarenk52 ohh afiyet olsunnnn🌸🌸 uff gerçekten yaaa her gün her gün yemek mi olur 😂😂😂
minikkurabiyee Rengarenk52 hahahahha çorbasız günümüz geçmiyor birde çorba yanına daha ne olsun demiii 😂😂😂😂
minikkurabiyee Ececiiim afiyet olsunnn 🌸 ben önceden patlıcanı ağzıma sürmezdim hamilelikte yemeye başladım şimdi de sürekli yapıyorum 😂😂
uykusuzanne__ minikkurabiyee çok yaptım ben eşim doğum günü hediye taş fırın aldı onda denicem bakalım inşallah güzel olur😂
Ececiiim minikkurabiyee patlıcan yaş aldıkça sevilen bişey kesinlikle buna inanıyorum😊😊 size de afiyet olsun