minikkurabiyee Ucansupurge bende sıkıldim vallaaa😂😂😂😂 yemek yapmak sıkıntı değilde ne pişirsem diye düşünmek çok sıkıntı 😂
kahvekolik_ minikkurabiyee tesekkur ederim. Kofteleri yuvarlak sekil verip kizartiyorum ayri tabaga koyuyorum, ayni tavaya krema ve baharatlari ekledikten sonra kofteleri koyuyorum cok guzel oluyor denemenizi tavsiye ederim 🤤
minikkurabiyee elfpyrz işte diyorum ya o zaman daha zor olacak hem ona hem kendimize ne yapacağım diye düşüncem 😂😂😂😂 yaaa gerçekten miiii
Ucansupurge minikkurabiyee evet yapacsk şeyi bulunca hazirlamasi 15 dk zaten valla liste yapayım diyorum inada uyamiyorum valla yeto
Papatkokusu123 minikkurabiyee malesef oyle hava sıcak insanında cani bisey istemiyor hemde yemeksiz de olmuyor degisik 😁😁
minikkurabiyee Papatkokusu123 bende dün mantı yapacaktım geri vazgeçtim köfte yaptım patlıcan közleyip yogurtladım 😂😂😂😂 evet yaz ayında biraz değişiklik oluyor 😅
[silindi] Kabak ve biber kızartıp üstüne sarımsaklı yoğurt yanına da belki bir çorba yaparım şehriyeli
Ucansupurge minikkurabiyee Dolma yapacağım demiştim ya fikrimi değiştirdim burada gördüm biri tavuklu krep sarma yapmış canım çekti onu yaptım 😁
mematiii minikkurabiyee bugün ve yarın menü buldum çok şükür.Bugün taze fasulye pilav yaparım .Yarında et sote pilav yine iki günü çıkarır
minikkurabiyee farelikoyunkavalcisi Allah yardımcınız olsunn🌸 aslen şırnaklı mısınız yoksa görev yeriniz falan mı