minikkurabiyee Zeynepsametaras ay bende dünden beri aynıyım valla geçen gün dolma biber yanına ayran çorbası yaptım dünde patlıcan közleyip yogurtladım yanına köfte yaptım şehriye çorbası bugün tıkandım kaldım 😂
minikkurabiyee elfpyrz ahh ahh bende valla artık her gün ne pişirsem derdi mahvediyor kızımda yavaş yavaş ek gıdaya geçmek üzere birde ona pişirsem derdi olacak😂😂😂
minikkurabiyee farelikoyunkavalcisi ohh afiyet olsun 🌸 geçen gün bende yapmıştım bizim burası 2 3 gündür serin ama bugün yine sıcak 🥵
Zeynepsametaras minikkurabiyee Bende başıma agrılar girdi ne yapsam diye de sonunda buldum😂 ayran corbası yaptım Köfte patates Makarna
Ucansupurge minikkurabiyee dünden cennet çorbası var onu isitacagim birde yoğurtlu biber yaparım diye düşündüm 😊
elfpyrz minikkurabiyee asıl o zaman daha da zor oluyor korkutmak istemem ama 😂benimde 11 aylık oğlum var 🙏 neler denedim bir öğünde 3 çeşit çorba yaptığımı bilirim ama yemedi😃
Papatkokusu123 minikkurabiyee Taze fasulye pirinc pilavi cacik yapmayı düşünüyorum fikrim değişmezse 😁
Papatkokusu123 minikkurabiyee malesef oyle hava sıcak insanında cani bisey istemiyor hemde yemeksiz de olmuyor degisik 😁😁
minikkurabiyee elfpyrz işte diyorum ya o zaman daha zor olacak hem ona hem kendimize ne yapacağım diye düşüncem 😂😂😂😂 yaaa gerçekten miiii