purplemomm00 asya343 bizimde çok değişiyor geç yatirsam uyuyo biraz ama 8 9 gibi yatınca 1 gibi uyanıyor 1 saat sonra uyuyor
asya343 purplemomm00 Benimkide 1 de mama yiyo bide sabaha karşı , uykulu yiyo ama kalkmıyo valla kalksa ben uyku sersemi naparım 🤦🏼♀️
purplemomm00 dreamsmom ayy bizde hep uyanık acaba sizin disleri mi ağrıyor veya uyku gerilemesi yaşıyor olabilir
dreamsmom purplemomm00 ağrısı varmış gibi değil çünkü hiç mızmızlanmıyor, oyun oynamak istiyor, biraz yatakta oyalıyorum ama mümkün değil uykuya dalmıyor, 2 saat geçince kendi uykusu gelince tekrar uykuya dalıyor
purplemomm00 Dedektifgadget maalesef bizde de aynı hadi uyuduğu zaman tamam diyorum bir bakıyorum kendini sıkarak uyanıyor yarım saat sonra
purplemomm00 asliiiiiiiiiiiiiiiii kelin ilacı olsa başına sürerdi bizde çok sıkıntılı bir dönemdeyiz ne yapacaz bilmiyorum 😐
miamia purplemomm00 Allah yardımcınız olsun biz uyku rutinimizi oluşturduk ama yaz tatilinde 8de kalkmak koyuyor biraz😂
purplemomm00 Annesi23 erken uyuyor ondan bence geceleri uyanıyor mu hiç valla ben ona da razıyım bizim gece hep uyanık
Aras-21 purplemomm00 sekiz aylık olana kadar çok zorladı beni uyku konusunda ondan sonra düzeni oluşturduk
Birdunyabircennetannesi Sanırım tek benimki geç uyuyor Gece 12 en erken En geç 2 🤦 3 senedir düzeltemedim Sabahları da asla uyandıramıyorum evde düğün yapsak kalkmıyor
esrametos Birdunyabircennetannesi benim oğlanda geç uyuyor 12 den önce uyuması nadirdir hep gece 2 3 bizim şimdi biraz biraz 12 gibi 11:30 gibi uyuyor da tabi bozuluyor yine
purplemomm00 Kızlar bide benim doğumdan sonra dikislerim patlamış yeni yeni farkettim 10 ay oldu doktora gitsem dikiş tutar mi
ilaymeva52 purplemomm00 benim kız genelde 9:30dan sonra uyuyor bazen 10:30 oluyor ama bi yeri ağrıdığında 11i buluyor 🥲
mutlubibekleyis purplemomm00 20.00-21.00 de uyur, 00.00-01.00 gibi kalkar öyle devam eder sonra saatte bir uyanmaya başlar. 😬