mombarbie_ purplemomm00 5 aylık 8 9 gibi uyuyor bazen 7 de uyuyor akşam gündüzleri keyfi ne zaman isterse
heyytt purplemomm00 Uyuyan bebek mi o da ne öyle. Doğduğundan beri uyku zehir bana.. Yarım saatten fazla uyuduğunu görmedim gündüzleri.. Geceleri de 40 dakkaya 1 saate sürekli ağlar ve uyanır hastalığı falanda yok açlıktan da uyanmıyor oda ısıı da normal altı da temiz uyku öncesi yapmaya çalıştığımıx şeylere var ama uyku yok
ilknurprensesdefne heyytt aynı durumdayım kucağımdan hiç inmek istemiyor kucağımda uyutuyorum o zaman bile 20-30 dkyı geçmiyor. Yapışık ikiz gibi yaşıyoruz. Ne zaman düzene girecek hiç bilmiyorum çok tükendim
dreamsmom purplemomm00 ağrısı varmış gibi değil çünkü hiç mızmızlanmıyor, oyun oynamak istiyor, biraz yatakta oyalıyorum ama mümkün değil uykuya dalmıyor, 2 saat geçince kendi uykusu gelince tekrar uykuya dalıyor
ebrar2024 asliiiiiiiiiiiiiiiii benimkide böyleydi canım bir kaç gün oldu şuan düzeldi bende diyordum acaba artık böylemi uyuyacak düzeldi şükür üç saat felan yattığı oluyor şimdi
maitea asliiiiiiiiiiiiiiiii 2/4 ay arası oluyor öyle. 10dk uyuyup uyanıyor. 5.ayda geçiyor.sadece sabır
Prensesin_Annesi_ purplemomm00 Şuan 9 aylık 4 aylıktan beri 8 en gec 8:30 diş çıkardıpı zamanlar bazen 9 u buluyor oda nadir
1prensesannesi__ purplemomm00 kışın normalde 8-8 buçuk ta uyumuş olurdu yazın gündüzler uzun diye ben biraz geç saate çektim simdi de 21- 21 buçuk bazen 22. Yi bile buluyor gece 1,2 defa uyan8yor bazen hiç uyanmıyor 9 aylık olcaz 1 inde de
DBEE ordu20 benimde öyle gündüz pek uyumaz emer sürekli gece de uyur i asliiiiiiiiiiiiiiiii benimde aynı o şekilde düzelmedi hala Şuan 3 aylık olduk hala aynıyız ama doktoruma sordum normal uyumak istemeyebilir dedi