dygefe 18 aylık kızım 21.30 da uyuyor. Geceleri çok şükür artık uyanmıyor uyanırsa da su içip uyuyor kendi.
maygirl dreamsmom ewet zaman oluyor atak donemlerinde dis sancilari oldugunda ve dış dunyaya ilgileri arttignda cok hareketlendiklerinde geçici bu ama yine arada bi oluyor tabi:)
Liya01 purplemomm00 18 aylık oldu kızım sabah 8 de kalkar 1 kere gündüz uykusu yapıyor öğlen 1 de yatar 2-3 gibi kalkar akşamda 9 buçuk 10 gibi uyur
NatashaRomanoff purplemomm00 19 aylık kızım akşam 10-11 arasında uyuyor sabah 7-8 civarı kalkıyor gündüz 3 saatlik uykusu var
tekbasimabakiyorum purplemomm00 17,5 aylık. Bizde düzen bellidir. Hava kararınca uyur. Yaz mevsiminde 21 😁
Aras-21 purplemomm00 sekiz aylık olana kadar çok zorladı beni uyku konusunda ondan sonra düzeni oluşturduk
purplemomm00 Bilgem2009 bizde bir hafta sonra 10 aylık oluyoruz valla Böyle olsaydı benim yatıp kalkıp dua ederdim
purplemomm00 ordu20 zaten gece beslenmesi gerekli değilmiş acıkınca kendiliğinden uyanıyor sizin bebeğiniz bence normal ben daha hiç uyuyamadım bebegim hala huysuz