misk-iamber3 efeninannesi4207 ayy benimde babam kasap bende evlenmeden önce babamın yanında çalışıyordum🥲 şimdi ev hanımıyım eşim de gümüşçü
agzimizintadikacmasin cansu123ece burda en çok aranan Boşanmak için avukat Ev için avukat Ahahhaa yandın artık tüm sorular sana gelir ahahha 😆😆
agzimizintadikacmasin efeninannesi4207 kız etkilendim çünkğ sen bir postta yazmıştın ya ohh helal olsun altınları aldığın iyi olmuş zaten ondan uzamıştır bir de yeni düzenleme var boşanmak eskisi gibi zor değil eylül de kurtulursun bence
agzimizintadikacmasin efeninannesi4207 ahahah ne güzelmiş valla kocam kasap olsa batmıştı şimdi sayemde kasaplar zengin oluyor ahahaha 😆😆
agzimizintadikacmasin Fadikcee hiç sevmem ahahha ben de edebiyat öğretmeniyim neden matematik var neden neden 😆😆😆( mizahtır)
Dupduru19 ikizlibebekli merhaba sizde katipmissiniz önerir misiniz bu mesleği bende düşünüyorum bakalım nasip olursa tabi
hilalakin1806 efeninannesi4207 eşim otobüs şoförü minik bebişim oldugu için şuanlık ev hanımı kadrosundayım😂