Melek_annesi_06 secilmismuggle yeşil fasulye pirinç pilavı cacık 🌹 herkesin eline sağlık afiyet olsun
aseladaaa Patates kabak biber kızartıp yoğurtlamayı düşünüyorum yaninada salata yada karpuz bugünde böyle olsun 😅 dün sebzeli erişte yapmıştım yanınada patlıcan yemeği
katilcivciv Uykusuzhergeceeee bu sıcakta bir de mutfağın ateşi bide diş çıkaran huysuz paçanızdan ayrılmayan bir bebee öfffffffff tam delirmelik🔥
Gizemlibirisi papatya__ benimde patlıcanlar bozulacakti.bugun tepside patlıcan kebabı yaptım sende yap hem basit hem lezzetli.oturtma sıcakta ağır olabilir
gecekusu_- secilmismuggle kadinlarin niye hep bu derdi var ya 🤦🏼♀️😀 her gün ne pişircem şöyle bi robot falan olsa günlük yemekleri yapsa ne güzel olur 😅😂 Et sote Pirinç pilavı Cacık Tatlı olarak da sütlaç ☺️
minervadefne secilmismuggle bende patlıcan yemeği yaptım eşim tek çeşit yeter diyor bitiremiyoruz yanına da cacık yaparım oh mis 😂 kızıma da bişeyler düşünüyorum artık ne yemek isterse
kuzey-21 secilmismuggle kuymak yapmayı bilen bana bi tarif versin. Tel peynir aldım. Nette herşeyi katıyorlar içine. Eşim mısır ununun tadının gelmesini istiyor. Kaç kere yaptık peynir tadı geliyor. Kolot peyniri ve kaşarla denedik. İstediği tadı alamadı. Bi karamdenizli bana bu tarifi verebilir mi 😂