beyzzsenturkk_ secilmismuggle babamlardayız sabahtan beri börek sarıyoruz buzluğa atmak için fırsat bulmuşken kışlık hazırlık yaptık henüz yemek yapmadık
Melek_annesi_06 secilmismuggle yeşil fasulye pirinç pilavı cacık 🌹 herkesin eline sağlık afiyet olsun
aseladaaa Patates kabak biber kızartıp yoğurtlamayı düşünüyorum yaninada salata yada karpuz bugünde böyle olsun 😅 dün sebzeli erişte yapmıştım yanınada patlıcan yemeği
katilcivciv Uykusuzhergeceeee bu sıcakta bir de mutfağın ateşi bide diş çıkaran huysuz paçanızdan ayrılmayan bir bebee öfffffffff tam delirmelik🔥
Gizemlibirisi papatya__ benimde patlıcanlar bozulacakti.bugun tepside patlıcan kebabı yaptım sende yap hem basit hem lezzetli.oturtma sıcakta ağır olabilir
gecekusu_- secilmismuggle kadinlarin niye hep bu derdi var ya 🤦🏼♀️😀 her gün ne pişircem şöyle bi robot falan olsa günlük yemekleri yapsa ne güzel olur 😅😂 Et sote Pirinç pilavı Cacık Tatlı olarak da sütlaç ☺️
minervadefne secilmismuggle bende patlıcan yemeği yaptım eşim tek çeşit yeter diyor bitiremiyoruz yanına da cacık yaparım oh mis 😂 kızıma da bişeyler düşünüyorum artık ne yemek isterse