burko Themom_ olabilir alerji muhabbet evet haklısınız ama spiral taktıramıyorum çok canım tatlıdır o konularda neler çekti eşim benden 🤣🤣🤣 hap ta almıyorum kilo yapar diye Allah’a emanetiz
Birdunyabircennetannesi burko kilo yapar 2 senedir kullanıyorum 43 kiloyum Keşke yapsa biraz bana 😅 Eğer çocuk düşünmüyorsanız yıkanmanız bir işe yaramaz Geri çekilme çok tehlikeli her an bir sürprizle karşılaşabilirsiniz
Themom_ burko 14 aydır sabit kilom 1 kg bile almadım kilo yapmıyor hamile kalırsanız kilo almıyor musunuz😃 Ayrıca hap değil sadece korunma yöntemi aylık iğne, deri altı implant ve spiral var
burko Birdunyabircennetannesi kız sus korkutma beniii 🤣🤣🤣🤣🤣 bu hap meselesini o zaman faaliyete geçirmeliyim ya ben yediğim de bile hemen kilo alıyorum çok çabuk eşim zayıf bende kilolu olursam hapı yerim o zaman işte
babysuzkesen babybabyt Evliliğimin başından beri sadece geri çekilme yöntemini kullanıyorduk. Kızım 4 aylık 22 günlük. 40ımız çıktıktan sonra ilk birlikte olduğumuz zaman prezervatif yırtık çıkmıştı. Bizde o yüzden prezervatif takılı şekilde geri çekilme yöntemini kullanmaya başladık.
nrfsnykp arslnn_34 kızım 10 aylık 8 ay geri çekilmeyle korunmuş olduk son 1 aydır hap kullanıyorum Diane 35 ismi
kanalize Themom_ katılıyorum bende hamile kaldığım kilomun bile altındayım iştah açabilir ama kilo yapmıyor önyargıları kırmamız lazım artık
ilenalemin Themom_ ben de çok iştah açtı o hap.hiç böyle değildim haptan önce.üstüne bir de kanama.demekki kişiden kişiye değişiyor
Elif0636 sekerparemm yeterli diyorlar ama ben korkuyorum riske atamam başka çocuk istemiyorum çünkü 😄