elfnurs arslnn_34 ilk kızımda 3 yıl kondomla korunduk ikinciyi doğurdum kendi istegimizle oldu şimdi gene kondomla devam ama spiral dusunuruyom
Hafsacoskun 2 gün önce sprial taktırdım, ağrıdan kıvranıyorum, adetimin 3.gunü taktirdim,takıldıktan sonra kesildim,deli gibi kasık ağrısı yaşıyorum bugün hafif bi bulantı yaşamaya başladım,bu durumlar normal mi yaşayan var mı sprialde bunları
melisabllkya Hafsacoskun ben de taktirdim 5 gun önce acayip kasık agrisi cektim heraldd adet olucam dedim. Lekelenmeler vardi sonrasibda duşa girdim spiral düstü. Dustuktrn sonra rahatladim
buketnur3 esmaerdemir ben 5 aydır gitmiyorum gerisini sen düşün vee 3 aydır Gecikme oluyor aha hamileyim diye geçiyor aylarım bir nasip olmuyor gitmek hastaneye
zeynepyusufaslan Geri çekilme ile korunurken hamile kaldım😅 şimdiden sonra prezervatif spiral hap her yolu deneyebilirim zira çok korkuyorum😅😅
Elif0636 sekerparemm yeterli diyorlar ama ben korkuyorum riske atamam başka çocuk istemiyorum çünkü 😄
Newmom74 arslnn_34 spiral hormonsuz taktiranlar vucunuzda farklılık oldu mu kilo adet düzensizliği agri vs vss
_htc Newmom74 adet düzensizliğim var. Yani 7 gün sürerken 10 gün sürüyor. 8 aydır. Sözde doktora gideceğim bunun için….
Deletedmom_108 arslnn_34 Doğum kontrol hapı + prezervatif + geri çekilme. Bebeğim 6.5 aylık bunlara rağmen hamile kalırsam mucize bebek der geçerim artık 😁
birceko burko aynı sorun bende de oldu lateksiz prezervatif var. Onunla hiç öyle olmuyor deneyebilirsiniz.
gizemkili birceko eşim takmak istemiyor zevk alamiuormus bende hap içiyorum geri çekiliyor bana güven diyor ama korkuyorum 😪
merve4458 arslnn_34 prezervatif+ geri çekilme. Ama geçenlerde prezervatif içimde kaldı😂 korktum baya ilaca başlarım heralde