Themom_ arslnn_34 emziren anneler için olan dk hapı ile ama emzirmem 6,5 ayda bitti ben haptan memnun kaldığım için değiştirmedim 14 aydır aynı hapla yola devam:) Yan etki, kilo, sinir, ara kanama vs yapmadı.
tevhide37 Themom_ carezette mi ilacı ne zaman başladınız doğumdan sonra bende kullanmayı düşünüyorum yan etkisi en düşük ilaçmış
Tomris-Hatun Spiral ve prezervatif e rağmen hamile kalmış biri olarak Dua ederek koruma sağlıyorum artık
Edo_yekta12 Tomris-Hatun spiral olan ben şuan çok korktum nasıl oldu acaba çok garip kaydığı zaman hissetmediniz mi
DurununAnnesi03 Tomris-Hatun deme öyle şeyler ben kendimi sağlama aldım saniyodum, buda mı çözüm değilmiş
Tomris-Hatun Edo_yekta12 kız nasıl hissedeyim doktor dediki kaymamis bile yerinden çok hafif oynamış nasıl becerdim gram fikrim yok bu arada bir düşeyim ikiz lerim bu oldu bide bingo şok 😄
Edo_yekta12 Tomris-Hatun aboo bir de ikiz 🤫😂 helal olsun bacım. Bende kontrole gittim geçen gram oynamamış iyi dedi ama bir yıl oldu taktirali adetim 20 günü buluyor nerdeyse sizinki nasıldı ? Peki doğum nasıl oldu yani çıkardılar mi spirali bir zararı olmadı ins bebeklerinize
Tomris-Hatun Edo_yekta12 salak ya doğumdan önce hamileleigimde çıkardı ve sezaryan olacağı kesinken ( beyin ameliyatliyim çünkü ) oda olmaması gereken bı durummus
mir2024 Themom_ merhaba adet olmadığım için ilacı nasıl hangi günde kullanmaya başlamak gerekiyor siz nasıl kullanmıştınız henüz 4 ay oldu doğum yapalı
burko Yaniii önce prezervatif kullanıyorduk bende çok acı hissi yapmaya başladı enfeksiyon kaptım şuan da da geri çekiyor kendini kendine güvenmediği zamanda prezervatif kullanıyoruz ilişki sonrası hemen yıkanıyorum vs bebeğim 13 aylık şuan bi sıkıntı yok çok şükür 😅 ama tabi her ay acaba hamileyimiyim psikolojisi gelmiyor değil adet gününü dört gözle bekliyorum sürekli 🤣🤣🤣🤣
Themom_ burko Lateks alerjiniz var %99. Ama geri çekilme ve yıkanmanız bir korunma yöntemi değil her an sürpriz yaşayabilirsiniz. Sürpriz istemiyorsanız siz farklı yollardan korunun bence.
birceko burko aynı sorun bende de oldu lateksiz prezervatif var. Onunla hiç öyle olmuyor deneyebilirsiniz.
snur123 burko hemen yıkanınca risk azalıyormu ben bir süre oturup bekliyorum tuvalete gidiyorum hemen
burko Themom_ olabilir alerji muhabbet evet haklısınız ama spiral taktıramıyorum çok canım tatlıdır o konularda neler çekti eşim benden 🤣🤣🤣 hap ta almıyorum kilo yapar diye Allah’a emanetiz