buraydef buraydef Benimkiler 20 gram ve üstü bir tanesini sordum bozdurmak için 700 lira zarar ediyordum bu sorduğumda baya bi zaman önceydi
Mnli Edo_yekta12 alacağınız bilezik ajda ya da kibrit çöpü tarzı ise onları gramı gramına sayıyorlar diğerlerinde tabi fark çıkar bilezikte işçilik alınır çünkü
Edo_yekta12 Mnli Ajda almayı düşünüyorum canım. Birde burma bilezigim var acaba onu satıp yerine Ajda alsam mantıklı olur mu üzerine para verir miyim
Ecekus_mom Altını yükseldiğinde bozdurun ama Türk lirasında bırakmayın dolar euro alın düşünce bilezik yaptırırsınız çok zarar etmezsiniz o zaman
Olric11 Edo_yekta12 çevremde çok ölüm gördüm sanırım ondan sabah çıkacağımızın maalesef garantisi yok En iyisi anı yaşamak
Edo_yekta12 Olric11 kesinlikle öyle. Bende bir ay önce babamı kaybettim. Ama geride kalanlar var ben oğlum adına biriktiriyorum zaten
doga1 Edo_yekta12 altinlarimi bankaya yatırmak istemedim evde de kalsın istemedm altınları bozdurdum isciliksiz bilezik yaptırdım araba alırken bozdurdum bu yıl hiç isciliksiz gram fiyatına bozduk
Edo_yekta12 buraydef yatırımlık almak istiyorum zaten canım işciliksiz özellikle. Peki üzerine para falan vermedin mi ya da onlar sana ? Direk gramına göre iyi denk gelmis
doga1 Edo_yekta12 46600 kâr bir yılda bozdurmasaydim 88000 civarı yapiyordu ama araç için bozdurdum nasip ☺️ama bekleyn bozdurmak için aceleniz yoksa bide işçilikli bilezik sırf güzel gözüküyor diye almayın
Mnli Edo_yekta12 verirsiniz değişiklik oluyor burmada da ya da mesela burma 18 gramsa ajdada 15 e denk gelir gibi gram hesabını salladım da aynı para olsun derseniz gramı düşer
Edo_yekta12 doga1 işciliksiz almak istiyorum canım hic bozdurmayacam Allah izin verirse. Yani oğlum buyuyune kadar. Bilezik baya durunca kar getiriyor