Olric11 Edo_yekta12 çevremde çok ölüm gördüm sanırım ondan sabah çıkacağımızın maalesef garantisi yok En iyisi anı yaşamak
Zeliff Edo_yekta12 gramı gramına değeri fazla düşmeyen işçiliği çok olmayan bileziklerle değiştirebilirsiniz altınlarınızı. Satıp almanıza gerek yok yaparlar değişimi. Hemen satmayıp bir süre bekletirseniz zararda etmemiş olursunuz
buraydef Edo_yekta12 Bende küçük altın tam altın gram falan verdim karşılık hiç düşmeden direk bilezik yaptırdım ama şöyle birşey var bileziği bozdurmak istersen baya bı düşüyorlar Bilezik yaptırırsan tamamen yatırımlık düşün
buraydef buraydef Benimkiler 20 gram ve üstü bir tanesini sordum bozdurmak için 700 lira zarar ediyordum bu sorduğumda baya bi zaman önceydi
Edo_yekta12 buraydef yatırımlık almak istiyorum zaten canım işciliksiz özellikle. Peki üzerine para falan vermedin mi ya da onlar sana ? Direk gramına göre iyi denk gelmis
Mnli Edo_yekta12 alacağınız bilezik ajda ya da kibrit çöpü tarzı ise onları gramı gramına sayıyorlar diğerlerinde tabi fark çıkar bilezikte işçilik alınır çünkü
Edo_yekta12 Mnli Ajda almayı düşünüyorum canım. Birde burma bilezigim var acaba onu satıp yerine Ajda alsam mantıklı olur mu üzerine para verir miyim
Ecekus_mom Altını yükseldiğinde bozdurun ama Türk lirasında bırakmayın dolar euro alın düşünce bilezik yaptırırsınız çok zarar etmezsiniz o zaman
Edo_yekta12 Olric11 kesinlikle öyle. Bende bir ay önce babamı kaybettim. Ama geride kalanlar var ben oğlum adına biriktiriyorum zaten
doga1 Edo_yekta12 altinlarimi bankaya yatırmak istemedim evde de kalsın istemedm altınları bozdurdum isciliksiz bilezik yaptırdım araba alırken bozdurdum bu yıl hiç isciliksiz gram fiyatına bozduk
doga1 Edo_yekta12 46600 kâr bir yılda bozdurmasaydim 88000 civarı yapiyordu ama araç için bozdurdum nasip ☺️ama bekleyn bozdurmak için aceleniz yoksa bide işçilikli bilezik sırf güzel gözüküyor diye almayın