ddenzege Kuzularinanasi suya da uyanıyor hafı onu anlıyorum Sıcak susuyor ama su harıcı de çok kalkıyor o çok yıpratıyor ınsanı . Uyutup tam fılm açıyoruz uyanıyor gıdıp uyutuyorum yarım saat geçmeden yine uyanıyor
sleepnessnami ddenzege doğrudur benim bebeğim de öyle saat başı uyanır. Eşime film izleyelim diyorum istemiyor çünkü bir filmi 5-6 saatte bazen ertesi güne bırakarak bitirebiliyoruz yani dizi değil filmi🤦🏻♀️ bi çay içebilirsek bizden iyisi yok 17 aydır uyuduğumu bilmem
ddenzege sleepnessnami ay aynı aynı . Esımde aynı ya filmı bırakıyoruz ya da bazen dayanmıyorum uyutmaya çabalamıyorum yanımıza alıyoruz . Öyle yoruldum ki . Her uyandığımda uyutmaya gıdıyorul 15 dk dan oncede uyumuyor . Bazen bende yılıyorum uyutmaya çalışmıyorum odaya getırıyoruö uyanıyor zaten. Çok yoruldum uykudan . Doğdu doğalı uyumayı sevmıyor ya
KeremA 11 aylık ben de deliksiz uyku nedir bilmem ham sallanarak uyumak istiyor her uyumasında hemde emmek istiyor
ddenzege Ucansupurge bıraktık tüm destegı . Sallanma vardı 3 aydır sallamıyorum meme de bıraktık .ortamıza yatırıyorum ışıkları kapatıyorum uyuyor
Sibtug ddenzege benim oğlumda 26 aylık ve bizde sayısız uyanıyoruz ama 22 de uyuyor ve gündüz tek uyku yapıyor. Ya sıcal ya son azılar çıkıyor emin değilim ben. Yorumlara baktım biraz gündüz uykusu yokmuş sanırım o yüzden uyanıyor yorgun çocuk asla kesintisiz uyumuyor malesef🤦♀️
ddenzege Sibtug gündüz uykusu varken daha beterdi mecbur kestim . Mesela gündüz uyusa gece 12 1 den önce uyumuyordu . Sabah yine 7 8 de kalkıyordu . Günde toplam 9 10 saat uyumuş oluyordu . Şimdi en azından 12 saat uyuyor gelısımı içinde erken uyuması lazım dıge kestim
Lolik ddenzege gece emmeyi bıraktığından beri deliksiz uyuyoruz çok şükür. Sizinki emiyor mu acaba o mu tetikliyor
ddenzege Lolik yok canm bıraktık oda yok ama yine aynı uykuda dehısıklık olmadı bak saat kaç oldu 5. Kez uyandı
cokkasmabeabi ddenzege uyanıyor illaki. En başta geliyor, yanında bizi istiyor, olmasa ağlıyordu falan. Şimdi gece gelme sabah gel diyorum uyansa da kalkıp gelmiyor eğer gece oturan biri yoksa. Tuvalete vs girip geri yatıyor.
cokkasmabeabi ddenzege uykuyu sevmiyordur. Bebekken de mesela 10da uyuturdum 1de bi kalkardı artık sabah 4 5 6 . Otur oturabildigin kadar. 2 yaş olmadan gündüz uykuyu kestik çünkü 2 saatimi alıyodu onu uyutmak. Gece 2 3e kadar oturuyodu. Bi dönem saldım nerde bayildiysa orda bıraktım. Daha yeni 5 6 yaş civarinda en geç 11de uyumaya başladı. Onun önceside 12 1i buluyordu yine bugün erken yattı dediğim vakit.
Sibtug ddenzege anladım her çocuk farklı tabiki 3 yaşta öğlen uykusu kesiliyor belki siz erkenden bırakmışsınızdır
ddenzege Kuzularinanasi uykuyla pek arası olan bir çocuk değil zaten canm . sordukta uyku sevmiyor dedi . Hatta gün aydınlatınca uyandırın gündüz uykusu yaptırın dedi yanı 5 6 da uyandırın dedi de inan onu bünyem kaldırmaz sarhos gubıyım zaten uykusuzluktan
Lolik ddenzege gündüz uyuduğu zamanda aynı mı? Oğlum çok yorulduğun da uyuyamıyor mesela. Gündüz 45 dkda olda uyusa belki gece uykusu daha kaliteli olur yani aklıma başka bir şey gelmiyor
ddenzege cokkasmabeabi anladım canm daha büyük ya daha kolaydır . Benmkı avazı çıktığı kadar bağırıyor tüm uykum da gıdıyor daha da uyu uyuyabilşrsen
ddenzege Lolik aynı canm hatta daha da beter . Mesela sabah 8 9 uyansa gündüz 4 5 gıbı uyumak ıstıyor o saate uyutsam 1 saat bile uyusa gece 12 1 de uyuyor ve sabah daha da erken kalkıyor . 6 7 de ve çok küçük aşırı uykusuz kalıyor o yüzden kestık öğlen uykusunu . Suan en azından 8 de uyuyor defalarca uyanıyor ama 12 saat uyuyor bir nebze . Dıger türlü o kadar kötüydü ki hatırlamak bıle ıstemıyorum . Gunduz uyuduğu zaman uykuya gecısı de aşırı zordu . 2 saat uğraştığımızı bılıyorum uyusun diye . Kesınce uykuya gecııs daha kolay oldu ve daha erken uyudu / ama yine uyanma sorunu cozulmedı