ddenzege 26 aylık hala delıksız uyumaz . Sabaha kadar defalarca uyanıyor . 8 de uyuttum 4. Kez uyanışı . Sızınkışer de böyle mı ya. Normal mı bu durum . Esımle bır fılm ızlıcez ne mümkün sürekli uyanıyo
Kuzularinanasi ddenzege uyanip geri uyuyor mu yoksa bi sure durup sonra mi uyuyor.bu kadar sık niye uyansin acaba odasi mi sicak?
sleepnessnami ddenzege 17 aylık bebeğim 9dan önce yatırırsam akşam uykusuna 40-45. Dakikada uyanıyor ne hikmet çözemedim ama 9dan sonra yatırırsam 1 saati geçik uyuyor bu neden oluyor anlamadım belki sizin de böyledir
lidokain ddenzege 8 çok erken değil mi gündüz uyku yapıyor mu ? Mesela ben 24 aylıktan beri deliksiz uyuyorum. Bu aralar sıcaktan uyanıyor.
meervenurrr ddenzege Benimkide 3 yaşında uyku polikliniğine bile gittik herseyi yaptık ama sonuç oğlum uyku sevmiyor 😂
ddenzege Kuzularinanasi hep böyle canm . Kışıunda böyle ve ben bunu normal sanıyordum ta ki arkadaşım Benm çocuğum 17 aylık deliksiz yyuyuor deyince dedım heralde bızımkı normal değil . Çoğunda uyuyor ama bazen kalkıyor oturuyor ıki bakınıyor yarıl saate yıne uyuyor . Çok yoruldum artık :26 aydır delıksız 2 3 gece uyumuşuzdur . Sabah kadar sürekli uyanıyor . Bende uyanınca daha da uyuyamıyorum o kadar yorgunum ki
Kuzularinanasi ddenzege hayy allah evet cok da normal degil Bu kadar uyanmasi…bnmki de.25 aylik gece 1 kez uyanir su icip uyur.1 ay oncesine kadar da emmek.icin uyaniyordu emmeyo biraktik.simdi sicak susuyor icip uyur hemen.
ddenzege sleepnessnami hep böyle canm bemmkı ya ne zaman uyutsam sürekli uyanıyor çözemedım gıttı zaten zor uyuyor
ddenzege lidokain erken değil çünkü gündüz hıc uyumuyor sabah da 7 de uyanıyor akşam 8e kadar zor dayanıyor ama hep böyleydi ya gündüz uyusa da böyle uyumasa da kışında böyle yazında anlamadım gitti
ddenzege Kuzularinanasi suya da uyanıyor hafı onu anlıyorum Sıcak susuyor ama su harıcı de çok kalkıyor o çok yıpratıyor ınsanı . Uyutup tam fılm açıyoruz uyanıyor gıdıp uyutuyorum yarım saat geçmeden yine uyanıyor
merveumayhafsa Kuzularinanasi emmeyi nasıl bıraktırdınız deneyimlerinizi rica etsem benim ile paylaşabilir misiniz
sleepnessnami ddenzege doğrudur benim bebeğim de öyle saat başı uyanır. Eşime film izleyelim diyorum istemiyor çünkü bir filmi 5-6 saatte bazen ertesi güne bırakarak bitirebiliyoruz yani dizi değil filmi🤦🏻♀️ bi çay içebilirsek bizden iyisi yok 17 aydır uyuduğumu bilmem
hfsgltn ddenzege bizim düzende aynı 8e doğru uyur öğlen 1 saat uyursa iyi biz 18 aylığız gece sık uyanıyor bazen çok güzel uyuyor bizimde 4 gündür uyku yok
ddenzege sleepnessnami ay aynı aynı . Esımde aynı ya filmı bırakıyoruz ya da bazen dayanmıyorum uyutmaya çabalamıyorum yanımıza alıyoruz . Öyle yoruldum ki . Her uyandığımda uyutmaya gıdıyorul 15 dk dan oncede uyumuyor . Bazen bende yılıyorum uyutmaya çalışmıyorum odaya getırıyoruö uyanıyor zaten. Çok yoruldum uykudan . Doğdu doğalı uyumayı sevmıyor ya
KeremA 11 aylık ben de deliksiz uyku nedir bilmem ham sallanarak uyumak istiyor her uyumasında hemde emmek istiyor
ddenzege Ucansupurge bıraktık tüm destegı . Sallanma vardı 3 aydır sallamıyorum meme de bıraktık .ortamıza yatırıyorum ışıkları kapatıyorum uyuyor
Sibtug ddenzege benim oğlumda 26 aylık ve bizde sayısız uyanıyoruz ama 22 de uyuyor ve gündüz tek uyku yapıyor. Ya sıcal ya son azılar çıkıyor emin değilim ben. Yorumlara baktım biraz gündüz uykusu yokmuş sanırım o yüzden uyanıyor yorgun çocuk asla kesintisiz uyumuyor malesef🤦♀️
ddenzege Sibtug gündüz uykusu varken daha beterdi mecbur kestim . Mesela gündüz uyusa gece 12 1 den önce uyumuyordu . Sabah yine 7 8 de kalkıyordu . Günde toplam 9 10 saat uyumuş oluyordu . Şimdi en azından 12 saat uyuyor gelısımı içinde erken uyuması lazım dıge kestim
Lolik ddenzege gece emmeyi bıraktığından beri deliksiz uyuyoruz çok şükür. Sizinki emiyor mu acaba o mu tetikliyor
ddenzege Lolik yok canm bıraktık oda yok ama yine aynı uykuda dehısıklık olmadı bak saat kaç oldu 5. Kez uyandı