3kedili2bebekli minikmucizem0402 küp küp dograyip buharda pişiriyorum ama bebeğiniz yiyemezse çatalla ezilecek kıvamda oluyor
Kuzularinanasi lokumtos valla cikiyor hemen gorsellerde.blw beslenme tablosu yazin.yesilli kirmizili.bi tablo.yesiller yenilebilen kirmizilar yenilmeyen seyler.ayina gore cok aciklayici bi tablo.bn blw yapmistik zrn o tablodan yararlandim tadimlari vs yaparken
bilememolabilir lokumtos instagramda Dr. Miraç Ergen var onu takip edin sabitlenmiş bir şekilde profilinde neredeyse aylık olarak her şeyi tabloyla yazmıştı.
arzelmg lokumtos avokado, bezelye verebilirsin bence ben blw yaptırmadım hatta pütürlüde çok vermedim boğazına kaçar diye korkuyorum
arven2024 lokumtos bizde başlayalı 14 gün oldu bu süre zarfında Yoğurt Patates Havuç Kabak Tatlı patates Bitirdik Bugün bezelyeye geçtik. Sebzelerden avokado ve taze fasülyeyide verdikten sonra artık tek öğün çorbalara geçicem öğlenleri içiricem Akşam üzerinde meyvelere geçicem
Prensesin_Annesi_ ebru1412y Evet hiç güzel olmuyo bende kızıma vermeden tadına bakmıstık doktorum mamasından biraz ekleyerek acabilirsin demişti öyle yaptım yedi sizde deneyin isterseniz sever belki
Keremlihayat Biz önce havuç patates kabak verdik üçer gün, sonra yoğurt ve yumurta sarısı üç gün denet dedi doktor, en son meyveler yine üç gün yapicam. Onlar bitince de öğlen çorba gibi sebzelerden yapıp akşamüstü de meyveli yoğurt yaparım birer öğün.
Omers_moster ebru1412y 3kedili2bebekli bildiğim kadarıyla1 yaşından önce domates Verilmez asitli olduğu için alerji yapabilir oğlunda doktorumuz söylemişti ki şuan 3 yaşına girecek domesete yeni yeni alıştı1 yaştan sonra vermeye başlamıştım yavaştan kanlı şekilde. Pisik oluyordu
3kedili2bebekli Omers_moster doktorumuz pişmiş sekilde 6.5 aylıkken kontrollü bir şekilde başlattı önümüzdeki ay da (9 aylık) çiğ olarak deneyecegiz alerji problemi olmadı çok şükür
hga234_ Avakado+muz Yumurtanın sarısı+ labne peynir Yoğurt her öğün Kapya biber Pirinc un+bebek buskivisi(kendiniz yapın daha sağlıklı)+azıcık pekmez+ceviz (rendelenmiş)
lokumtos semakaya2525 taze fasulye brokoli ıspanak yazışmış bende şuan kabak havuç patates ve tatlı patates verdim
semakaya2525 lokumtos ıspanak brokoli mevsimi degıl ya bilemedim bende yumurta içinde yazın isilik yapar dediler kafam çorba