lokumtos Yoğurt- havuç - kabak - patates - tatlı patates denettim şimdi ne verebilirim meyvelerden önce
Kuzularinanasi lokumtos google a yazin blw tablosu diye.orda ayina gore neler verebileceginiz yaziyor
ebru1412y lokumtos bende yoğurt verdim bişi olmadı bu gün patates verdim uzerinde biraz zeytinyağı tadı değişik geldi herhalde ağzından filan tükürdü değişik oldu 😀
minikmucizem0402 3kedili2bebekli pişmiş domates nasıl veriyorsunuz bende domates vermek istiyorum ama ezipmi vermem gerekiyor bilmiyorum
Omers_moster ebru1412y 3kedili2bebekli bildiğim kadarıyla1 yaşından önce domates Verilmez asitli olduğu için alerji yapabilir oğlunda doktorumuz söylemişti ki şuan 3 yaşına girecek domesete yeni yeni alıştı1 yaştan sonra vermeye başlamıştım yavaştan kanlı şekilde. Pisik oluyordu
Prensesin_Annesi_ ebru1412y Evet hiç güzel olmuyo bende kızıma vermeden tadına bakmıstık doktorum mamasından biraz ekleyerek acabilirsin demişti öyle yaptım yedi sizde deneyin isterseniz sever belki
Hale1603 Bende dün sebze corbası gibi yaptım pirinçle beraber ekşiterek yedi ama suratı geldi aklıma cok komikti :-)yoğurtla destekledm öyle yediii bugün Şeftalı tadıcaz akşmda onuda yogʻurtla vericem :-)
ebru1412y Hale1603 ben bu gün şeftali verdim ama irmikle birlikte ilk defa bişi olur mu acaba? İrmigi kaynattim(normal irmik) içine şeftali koydum(cam rendeden) geçmiş halde
defiy lokumtos yumurta sarısı az az berenilirsin sonra kıyma acele etme ama ufak ufak ver hep zaten anne sütü veya mama doyuruyor maksat çiğnemeyi aktifleştirme bağırsakları hazırlmak canım birde pütürlü vermeye çalış püre yapıp verme
lokumtos defiy önce sebzeleri bitireyim sonra meyve sonra yumurta ve kıymaya geçerim dedim kıyma için biraz erken sanki
Kuzularinanasi lokumtos valla cikiyor hemen gorsellerde.blw beslenme tablosu yazin.yesilli kirmizili.bi tablo.yesiller yenilebilen kirmizilar yenilmeyen seyler.ayina gore cok aciklayici bi tablo.bn blw yapmistik zrn o tablodan yararlandim tadimlari vs yaparken
Hale1603 lokumtos bizim ikinci haftamz sebzeleri tattık onlrın corbasnı yapabilirsin dedi doktorumuz,gerci sonrası bize kalmş keyfli hale getirmemz gerekiyoo yani ben öyle yapmayı planlıyorum ;*
3kedili2bebekli minikmucizem0402 küp küp dograyip buharda pişiriyorum ama bebeğiniz yiyemezse çatalla ezilecek kıvamda oluyor