Hadiburdanyak UrbanMom uyku sersemi yani dolaptan gardarops tan alıyorum uygun fiyatlı buldukça alıyorlar bebekler içmeyince elinde fazla olunca uyguna satan lar var ben aldım kaç kere hatta şuan bile bakıyorum bulamıyorum
UrbanMom Hadiburdanyak yanlis anlamayin beni ama nasil guveniyorsunuz benim bebegimde emmiyor 3 ayindan beri mama kullaniyor ama bu konuda guvenemezdim oyle herseyi titizlenip vermedim ama ikinci el mamada ne olur ne olmaz
Hadiburdanyak UrbanMom aşkım acilmms tarih var orda zaten 4 numara ya geçtik ben genellikle 1 2 alıyorum alanlarda denemek amaçlı 2 tane alıyor yani ne bilim
UrbanMom Hadiburdanyak tercih meselesi ama gıdada korkarım vallahi. İkinci el alırsam kendim evde temizleyip emin olduğum şeyler almak isterim bir de 4 numara hangi ay için bilmiyorum 1 yaşını geçtiyse devam sütü alabilirsiniz ben 1 yaşında masadan kestim devam sütüne döndüm mamaya gerek yokmuş
Hadiburdanyak UrbanMom içmedi asko ya 😂 sen hangi markayı alıyorsun benim burda zor bulunuyor nette 2 hafta gelmediğini biliyorum çarşı uzak😌
Nik_mik_yok UrbanMom kıyafet değil ama mama sandalyesi,oto koltuğu, hamak , elektrikli salıncak falan aldık ikinci el. İşimiz bittikten sonra biz de sattık 😁 zaten kullanıldığı birkaç ay
kytx UrbanMom evet alıyorm vlla sürekli hatta daha yeni tertmiz sayılı giyilmiş igor sandlt aldm kızıma cokta uyguna
UrbanMom kytx en memnun kaldığınız uygulama hangisi oldu ben kıyafet filan değilde oyuncak filan düşünüyorum
suheyla92 UrbanMom esya ve giysi aldim valla cok da memnunum hepsinden. Dolaptan da aldim gardropstan da. Bebegini buyutmus arkadasimdan da bisuru sey aldim. Bunda gocunulacak ne var? Eskimeden buyuyolar zaten bebisler.
UrbanMom suheyla92 hic gocunmam şu ana kadar hep sifir aldım ama çok kullanmadan büyüdü bende üzülmeye başladım
Belcim30 UrbanMom ben 1 aylığına ablama gittim kızım 4 aylıktı beşik şarttı resmen netten dolap uygulamasıydı galiba çok güzel bir ana kucağı aldım hem puset gibi oluyor dik hemde tam yatay ve sallanıyordu çok işime yaradı 🤗 şimdi 2.olursa ilk andan itibaren kullanabilirim.. Çocugun eskisi olmaz diyenlerdenim 💃
suheyla92 UrbanMom ben de ya mayis sonu artik tulumlari olmuyor diye gittim ebebekten 4 tane tulum aldim yaklasik 800 kusur para verdim ve haziran 1de deli gibi sıcaklar bastirdi bir kere bile giyemedi tulumlari o kadar da şirinler kiii. Icimde kaldi hep.
UrbanMom Hadiburdanyak sma kullandı mama olarak ama şimdi hangi devam sütünü bulursam 😁 hemde mamadan daha pratik
kaderbilge UrbanMom eşyaları ikinci el almak bence mantıklı çok aşırı pahalı ben mesela beşik kanguru örümcek ilk adım arabası o iterek gidenlerden mama sandalyesinj ablalarim ve gorumcemden aldım gereksiz pahalı bir sürü para vermektense gider başka bişi alırım cocuguma
ikiyavruskaannesii •Ben kanguruyu 2.el aldım temiz getirdim yıkadım 1 kere kullandım ama oğlum sevmediği için arkadaşıma verdim. •Beşiğini de ikinci el temiz aldım şu an 1.5 yaşında olduğu için söküp baza altına koyduk. Hatta beşiğini 100tl ye aldım 0 yeni gibi :) •Sallanir ana kucağını da ikinci el sıfır aldım onu da döndüğü zaman kaldırıp baza altına koydum. •Hamak almıştım o da temizdi 6.aydan sonra onu da baza altına koyduk:) •Mama sandalyesini de ikinci el aldım . Sadece mama sandalyesini yüksek fiyata almıştım. •Bebek arabasını da ikinci el aldım baby care marka 1200 e almıştım internet fiyatina göre baya uygundu. •Yurutec almıştım 100 TL ydi 0 gibiydi ama sonradan vazgeçtim kullanmadım oğluma götürdüm tanıdığım ihtiyacı olan biri vardı ona verdim. •Şimdi de oto koltuğu alicam :) Hepsini letgo dan baya uyguna aldım. Bulunduğum ilçede satan kisilerden. İleride 2.cocuktan sonra hepsini ihtiyaç sahiplerine ve gorumcemin şu an bebişi yok olursa ona vereceğim🌺