Alerjikrinit UrbanMom ben buradan bir manyaktan ayakkabı aldım parkta giydirmek için. Uyguna sattı şimdi yalan yok(uygun dediğimde yarı fiyatına Nike ayakkabı) ama defalarca sordum hiçbir sıkıntısı yok dedi. Ayakkabı geldi bir süre sonra giydirdim cırtları olmuyor. Uğraşamadım o ara onaylamıştım da para geçişini. Yazdım dedim ki tamam beni kandırdın da utanmıyor musun ya allahtan kork hırsızlıktan ne farkı var bunun bir dünya hakaret etti üstüne. Özetle o gün bu gündür almıyorum eşimde kızıyor🤣🤣
VahsiKelebek_ UrbanMom ben fisher price tüm oyuncaklarini ikinci el aldım sıfırı çok pahalı. Ama şu an diğer eşyalari sahipleri neredeyse sıfır fiyatına koyuyor üstüne bide komisyon daha pahalıya geliyor. Ama bulursanız uyguna direk kapın ben öyle yapıyorum
UrbanMom VahsiKelebek_ bende ficher price bakayim dedim egitici kopekcige baktim mesela en ucuz 700 tlye koymuslar e bebekte zaten bi ara indirimde o fiyatti almamıştım gerçekten bazisi sacmalamis
Dmt-01 UrbanMom valla puset bebek arabası,ana kucağı hepsini ablam verdi o iki kızına kullandı sonra ben kullandım.Spor ayakkabı alırken hep ikinci el aldım dolaptan.iki üç ay anca giiyyor ayağı büyüyo hemen zaten
UrbanMom Dmt-01 yakininiz verdiyse ne guzel bizdeki anakucaginida kuzenim vermisti simdi oglum kullanmiyor bende baskasina veririm
Hadiburdanyak UrbanMom kızımın çoğu 2 inci el ✋ durumum olmadığı için alıyorum sağolsun ailem eşimin tarafı beşiği işte arabası vs sıfır geri kalan giyim mama vs uygun buluyor sam alıyorum
gmzshn UrbanMom evet temiz ve güzelse alıyorum oyuncak aldım öyle. Bitane ev tipi kaydırak bitanede ikea Mahmut masa sandalye takımı. Alırım yani
gamzes-26 Oto koltuğunu 2. El aldım bazı çocuklar hiç oturmuyormuş o kadar masraf yapmayalım dedik daha sonra baston bebek arabası alacaktım mağazada uygun fiyatlı ama işlevi pek olmayan arabalar vardı diğerleri pahalıydı baston bebek arabamızı da 2. El aldım memnunum
Hadiburdanyak UrbanMom uyku sersemi yani dolaptan gardarops tan alıyorum uygun fiyatlı buldukça alıyorlar bebekler içmeyince elinde fazla olunca uyguna satan lar var ben aldım kaç kere hatta şuan bile bakıyorum bulamıyorum
UrbanMom Hadiburdanyak yanlis anlamayin beni ama nasil guveniyorsunuz benim bebegimde emmiyor 3 ayindan beri mama kullaniyor ama bu konuda guvenemezdim oyle herseyi titizlenip vermedim ama ikinci el mamada ne olur ne olmaz
Hadiburdanyak UrbanMom aşkım acilmms tarih var orda zaten 4 numara ya geçtik ben genellikle 1 2 alıyorum alanlarda denemek amaçlı 2 tane alıyor yani ne bilim
UrbanMom Hadiburdanyak tercih meselesi ama gıdada korkarım vallahi. İkinci el alırsam kendim evde temizleyip emin olduğum şeyler almak isterim bir de 4 numara hangi ay için bilmiyorum 1 yaşını geçtiyse devam sütü alabilirsiniz ben 1 yaşında masadan kestim devam sütüne döndüm mamaya gerek yokmuş
Hadiburdanyak UrbanMom içmedi asko ya 😂 sen hangi markayı alıyorsun benim burda zor bulunuyor nette 2 hafta gelmediğini biliyorum çarşı uzak😌
Nik_mik_yok UrbanMom kıyafet değil ama mama sandalyesi,oto koltuğu, hamak , elektrikli salıncak falan aldık ikinci el. İşimiz bittikten sonra biz de sattık 😁 zaten kullanıldığı birkaç ay
kytx UrbanMom evet alıyorm vlla sürekli hatta daha yeni tertmiz sayılı giyilmiş igor sandlt aldm kızıma cokta uyguna